oj,poszalaloby sie w dziale z takimi ciuszkami,poszalalo
ja to bym jej tyyyyle rzeczy chciala nakupic a to wszystko zaraz za male sie robi. Czasami jak trafie na fajny ciuszek i nadka wyrosnie, a pozniej w sklepie znow jest to samo to kupuje znow, w wiekszym rozmiarze
Oj, czekamy na wiosne czekamy:) dziekujemy;)
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1416 dni temu Posty: 1819
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-05-17, 15:26
My bylismy dzis uzupelnic szafe dla Dawcia na lato.Troszke t-shirtow juz mamy i kilka par spodenek,dzis troche dokupilam i koniec,bo pewnie bedzie tak jak rok temu - kilka dni upalnego lata,a ja cala mase ciuchow kupilam i nie bylo kiedy mu zakladac,a w tym roku juz maly sie w nic nie miesci choc kupowalam wieksze rozmiary
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-17, 17:25
oj udane zkupy zwlaszcza te czerwone szorty mi sie podobaja - moje chłopaki tez obkupione - ciotka nazwoziła im ciuchów na całe lato i jeszcze trochę jesieni - Natu zaopatrzony do przedszkola będzie
a w tym roku juz maly sie w nic nie miesci choc kupowalam wieksze rozmiary
Z jednej strony nowe wydatki, a z drugiej to dobrze że zdrowo rośnie
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-18, 14:25
angik1683, te czapeczki sa super Brzdące z czapkach sa super, nie moge sie doczekac az moj Maly taka przyodzieje Spodnie w paski tez super Ogolnie zakupki na lato udane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum