Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 456 dni temu Posty: 61 Skąd: nibylandia
Profil: Im. dziecka: Nikola
Wysłany: 2011-02-23, 22:35
Madzia super ciuszki! Aż chce się mieć synka...
_________________ Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 456 dni temu Posty: 61 Skąd: nibylandia
Profil: Im. dziecka: Nikola
Wysłany: 2011-02-24, 19:11
malami, moja mała już wymyśla... tego nie chce bo chce bluzkę z konikiem, spodni nie chce, bo chcę tą sukienkę...
_________________ Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1636 dni temu Posty: 4536
Profil:
Wysłany: 2011-02-25, 14:11
dzięki
czy starszym dzieciakom kupujecie nadal body?
dzisiaj skusiłam się w Pepco na zakup podkoszulek dla Krzysia. te bluzy z dł. rękawem są na tyle cienkie, że pod spód wystarczyłby taki podkoszulek zamiast np. bodziaka z dł. rękawem, ale zastanawiam się czy przy pieluchowym dziecku to się sprawdzi
wypiorę i będziemy próbować.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1591 dni temu Posty: 2962 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-25, 15:06
Madzia81, u nas były body do puki była pielucha . Jak mały zaczął sikać to wtedy musiał mieć majteczki żeby szybko mógł ściągnąć i zdążyć usiąść na nocnik A z bodami miał problem rozpinać .
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1416 dni temu Posty: 1819
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-21, 00:39
Madzia81 napisał/a:
czy starszym dzieciakom kupujecie nadal body?
ja ostatnio kupilam takie bez rekawow do na 24-36m i wiecej juz nie kupie,bo wieszych rozmiarow nie ma,a te juz wkrotce beda za male. W obecnej chwili przymierzam sie do zakupu podkoszlek i majteczek,bo i pieluchy mam zamiar niedlugo odstawic
Co do zakupow - wszystko mi sie podoba ale najbardziej te podkoszulki z krotkim rekawkiem z zary.
dopiero teraz zobaczyłam pytanie.
tak Młody nadal ma bodziaki, i planuję kupic kilka par, ale latem chcę zacząć odpieluchowywanie i będzie latał w podkoszulku i majteczkach po ogródku.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 870 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-22, 10:01
W momencie prób odpieluchowywania zwykle idą w odstawkę body i spodnie na szelkach - chyba, że dziecko sobie z szelkami radzi.
Zeszłej zimy jeszcze Zosia w bodziakach chodziła, ale rozpiętych w kroku, ot dłuuuuga bluzka - miałam pewność że jej nie podwieje
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum