Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1416 dni temu Posty: 1819
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-20, 23:03
Laurel napisał/a:
Ja też, jak większość z was, będąc w ciąży, marzyłam o dziewczynce i jak przynajmniej kilka poczułam się zawiedziona tym, że to marzenie się tym razem nie spełniło.
Podonie jak i ja. Marzyla mi sie corcia,jeszcze zanim zaczelismy starania mialam takie marzenie,zeby miec pierwsza dziewczynke,a pozniej chlopca i jak na usg okazalo sie,ze bedzie chlpczyk to bylam troszke zawiedziona ale juz za chwile to uczucie rozczarowania zostalo zupelnie zamazane przez ogromne uczucie szczescia,ze bede miala zdrowego synka.
Za jakis tam czas zaczniemy sie starac o drugie dziecko i oczywiscie bardzo bym chciala,zeby byla to dziewczynka ale jesli sie nie uda to swiat sie nie zawali.
Za jakis tam czas zaczniemy sie starac o drugie dziecko i oczywiscie bardzo bym chciala,zeby byla to dziewczynka ale jesli sie nie uda to swiat sie nie zawali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum