REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Przesunięty przez: madzia
2011-02-03, 11:45
Tytuł: GIMNAZJUM
Autor Wiadomość
ryba 

Informacje:
Dołączyła 1072 dni temu

Profil:
  Wysłany: 2009-06-21, 13:52   GIMNAZJUM

No ja mam 2 dzieci w wieku gimnazjalnym czyli córka ma 15 lat i idzie od września do 3 klasy gimnazjum a syn ma 14 lat i idzie od września do 2 klasy gimnazjum :-)
na razie na dzień dzisiejszy nie mam z nimi większych problemów i mam nadzieje ,ze tak zostanie :-)

aga 

Informacje:
Dołączyła 1394 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2009-06-21, 21:17   

Ja mam 2 corki starsza idzie do 2 klasy a mlodza do pierwszej, ucza sie dobrze moze starsza troche slabiej ale nie jest zle , mlodsza zdawala testy i poszlo niezle dodatkowo musiala zdac test jezykowy z niemieckiego juz w gimnazjum strasznie przezywala ale okazal sie dla niej bardzo latwy, starsza chodzi do klasy humanistycznej z certyfikatem na j. niemiecki, a mlodsza idzie do matematyczno-informatycznej tez z certyfikatem na j.niemiecki, obie maja j. angielski jako przedmiot dodatkowy.Mysle ze nastepny rok szkolny bedzie tak dobry jak ten.

ryba 

Informacje:
Dołączyła 1072 dni temu

Profil:
Wysłany: 2009-06-21, 21:47   

moja córka chodzi do klasy dziennikarsko-teatralnej a syn do matematyczni - informatycznej i ten rok też był bardzo dobry ale boje sie tego następnego bo Kasia będzie startowała dalej i zobaczymy jak jej pójdzie , ale próbne jak były to poszły bardzo dobrze

Odpowiedz do tematu