No ja mam 2 dzieci w wieku gimnazjalnym czyli córka ma 15 lat i idzie od września do 3 klasy gimnazjum a syn ma 14 lat i idzie od września do 2 klasy gimnazjum
na razie na dzień dzisiejszy nie mam z nimi większych problemów i mam nadzieje ,ze tak zostanie
Ja mam 2 corki starsza idzie do 2 klasy a mlodza do pierwszej, ucza sie dobrze moze starsza troche slabiej ale nie jest zle , mlodsza zdawala testy i poszlo niezle dodatkowo musiala zdac test jezykowy z niemieckiego juz w gimnazjum strasznie przezywala ale okazal sie dla niej bardzo latwy, starsza chodzi do klasy humanistycznej z certyfikatem na j. niemiecki, a mlodsza idzie do matematyczno-informatycznej tez z certyfikatem na j.niemiecki, obie maja j. angielski jako przedmiot dodatkowy.Mysle ze nastepny rok szkolny bedzie tak dobry jak ten.
moja córka chodzi do klasy dziennikarsko-teatralnej a syn do matematyczni - informatycznej i ten rok też był bardzo dobry ale boje sie tego następnego bo Kasia będzie startowała dalej i zobaczymy jak jej pójdzie , ale próbne jak były to poszły bardzo dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum