Ja kocham gotować.
Pamiętam jak się przeprowadziłam z mężem za granicę, byłam zielona jeśli chodzi o gotowanie, wszystkiego się sama musiałam nauczyć, ale udało się. Teraz każda moja potrawa smakuje mężowi i mi. Często szukam przepisów w internecie, dobieram najbardziej odpowiedni pod mój smak i teraz już zawsze się udaje. W ogóle chętnie podrzucę przepisy na pyszne i niskokaloryczne potrawy, jeśli ktoś chce, bo np. rosół wcale nie musi być tłusty, żeby super smakował, nawet lepiej niż u moich rodziców
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2272 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-06, 17:17
Ja chyba mam to po mamie - uwielbiam stać przy garach Lubię próbować nowych rzeczy w kuchni, ale czasem też lubię polepić pierogi, które szczegolnie uwielbia moj Ł.
Hmm, pytanie ciężkie - bo ja mimo ukończonych 18 lat wciąż żyje jak w podstawówce - mama gotuje Ja czasem, rzadko Spaghetti, lazanię, takie tam... I lubie to robic.
Lubie piec ciasta, piekę często
Ja jeszcze mieszkam z rodzicami więc mama przeważnie gotuje.
Ja tylko czasami.
Jeśli muszę to ugotuję.
Nawet zjadliwe to jest
Ale jak zamieszkamy sami z W. to może być różnie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2272 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-10, 19:07
kochanie1305199 napisał/a:
ja tak mam że im bardziej się staram to mniej wychodzi
mam tak samo - to chyba normalne
My tez poki co z rodzicami mieszkamy ale z racji zwolnienia ja zajmuje sie domem, bo mamka pracuje Ona pichci tylko w niedziele
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-10, 20:20
mam męża kucharz i to kucharza z pasją
ja gotuję, ale jakies zwykłe i tradycyjne obiadki, typu schabowy z ziemniakami i kiszoną kapusta
ciasta odkąd mój małż mi przeklał, nie wychodzą
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 333 dni temu Posty: 1882
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-15, 15:53
kuchnia to moje ulubione miejsce w domu uwielbiam piec i gotować mieszkam z mężem i teściem, i teść zawsze nazywa kuchnię laboratorium, bo ja uwielbiam eksperymentować
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 1304 dni temu Posty: 505
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-15, 16:28
Ja powiem szczerze że nie przepadam zbytnio za gotowaniem bo mi jakoś nie wychodzi ... często nawet zapominam przyprawic mięso Za to jak mam ochotę (a rzadko się to zdarza) to mi wyjdzie na prawde dobre
Informacje: Dołączyła 265 dni temu Posty: 503 Skąd: nibylandia.
Profil: Im. dziecka: Żuczek ;*
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-01, 15:53
Uwielbiam gotować
Mogłabym stać przy garach cały dzień (tylko potem nie chce mi sie ich myć ).
Nie pamiętam kiedy mi coś nie wyszło (nie licząc moich pierwszych klusek śląskich jakieś 3 lata temu - poszły do kosza ). Ale pieczenie ciast to już nie dla mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum