Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 1003 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-29, 01:23
Mam pytanie kilka dni temu zrobiłam sobie badania prolaktyne mam niewiele podwyszona przy normie 72-511 moj wynik wynosi 774,20 sądzicie ze mam sie czym martwic czy raczej jest to niewiele ponad norme ? chciałam tez odrazu dodac ze 3miesiace temu zaszłam w ciąze tyle ze poroniłam i teraz sie troszke stresuje tym czy beda tabletki potrzebne na ta prolaktyne czy nie bedzie zadnych problemów z ciażą? za tydzień ide do ginekologa ale do tego czasu to ja chyba sie zadrecze:/
Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 1003 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-21, 18:35
nowu do was wracam gdyż nie dostałąm narazie żadnych tabletek na obniżenie prolaktyny bo miałam najpierw zrobić prolaktyne po obciążeniu właśnie odebrałąm wyniki i sytulacja wygląda tak prolaktyna na czczo wynik jest 509 po obciążeniu wynik wynosi 7160 (60min) co myślicie o tych wynikach ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum