REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: historia jak z romansu czy może komedia pomyłek...
Autor Wiadomość
Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 1636 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-03-25, 18:05   

motylek napisał/a:
wiesz ze ja ciekawa :mrgreen:

wiem ciekawskie nasienie Ty ;-)

poznaliśmy się przez internet. tylko u nas nie było długich listów poprzedzających spotkanie, zaledwie kilka maili i smsów. 30 kwietnia pierwszy raz spotkaliśmy się w knajpce. od razu miałam przeczucie, że to może być to :) cały maj to dłuuuugie wieczorne rozmowy jak jeździłam na zajęcia do Wrocławia, wspólne koncerty, spacery z psem, zabierał mnie wieczorami w takie fajne miejsce, w którym elegancko widać panoramę całego miasta ze wszystkimi możliwymi światełkami ;-) pierwszy pocałunek w polonezie, nie ma to jak romantyzm ;-) w lipcu wspólne wakacje, w Mikołajki zaręczyny, 27.12 zamieszkaliśmy razem, a 26. sierpnia ślub :) ot cała historia :)

snowy 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-03-25, 19:00   

chyba przeważająca cześć z nas poznała się przez neta :D

ewelcia1987 

Informacje:
Dołączyła 873 dni temu

Profil:
Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
skolowana

Wysłany: 2011-03-26, 18:26   

snowy napisał/a:
chyba przeważająca cześć z nas poznała się przez neta
wyglada na to ze to teraz jest norma :-D

Aniusia 
wredniak

Informacje:
Dołączyła 714 dni temu

Profil:
Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-11-21, 14:14   

kurcze ale duzo z Was ma oblubieńca z netu...fajnie,że wyszło bo tyle sie słyszy o krętaczach co, co innego pisze a w rzeczywistości skazaniec na przepustce itp.

u nas dziwna historia oboje pochodzimy z tej samej mieściny ale tylko cześć sobie kiwaliśmy podczas mijania na chodniku zresztą to nie mój typ był gruby, mało włosów, ponury, raczej domator niż dusza towarzystwa..no po prostu przeciwieństwo moje i już <bezradny> 5lat starszy a nawyki starszego pana...tak myslałam <bezradny> no ale i ja postanowiłam poszukac miłości kiedys w necie no i znalazłam po roku odwiedzania zamieszkalismy razem w wynajętym mieszkaniu 250km od mojej mieściny no lekko nie było, wojskowy i fanatyk gier komputerowych wiedziałam że nic z tego nie bedzie już po roku ale fajnie sie tam ustawiłam miałam dobrą pracę dużo znajomych wieksze miasto było gdzie wyjść itp wiec tkwiłam w farsie <bezradny> z chłopakiem sie mijaliśmy i chyba każde z nas chciało końca a czekało aż inne brudna robote odwali..no i czekaliśmy męka niesamowita :cry: zapisałam sie na prawko i czekając na jazde łaziłam po mieście i nagle patrze znajome ryło :mrgreen: gruby, łysy i ponury no mój Ci on <buzki> poznał mnie od razu bo to szok w nieznanym miejscu ziomala spotkać <hura> poszliśmy na kawulca do pubu i przegadaliśmy pół dnia...jedno drugiemu sie wyżaliło jak to się w zyciu nie poukładało ze na starość chyba człowiek sam zostanie, od razu mnie spytał czy palnuje dzieci mieć a ja ze tak tylko jak narazie odpowiedniego kodu dna nie znalazłam dla potomka <bezradny> wymienilismy telefony i dawaj gadać, pisać ,meilować.....trwało to z pół roku oczywiście z wojakiem sie rozleciało( ale on taki dziwny poznał sobie zone z neta urodziła mu 2 dzieci i swoje jedno miała a temu sie odwidziało i zmienił prace i w polsce tylko na gwiazdkę wiem od niedoszłej szwagierki <zawstydzony> ).Mi sie bardzo dobrze mieszkało tam i wracać do mieściny nie chciałam nawet ze wzg na M. no ale M często w soboty pracował i spotkania były nie często więc M prawie siła mnie przytargał do mieściny, do usc i po krzyku....zona na miejscu. jezdzic nie trzeba i kombinować z urlopami hihi, junior zaplanowany wyczekany wychuchany <buzki> zresztą wiecie same <zawstydzony> rodzina odetchneła moja z ulga ze stara panna nie zostane :shock: bo ja do ożenku to zawsze na nie byłam <bezradny>
jak ktoś mnie pyta czy z miłości wyszłam za mąż to mówię że z rozsądku bo naprawde mimo ze zaiskrzyło to musiałam sobie samej długo tłumaczyć że trzeba w końcu założyc rodzine i zyc jak człowiek a nie bujać w obłokach...M do dziś ma mi to za złe bo on sie zakochał i slub ze mna był dla niego spełanieniem marzeń a dla mnie nieuniknionym zamknieciem jednego rozdziału w życiu i początkiem nowego

no i takia to historia ''pieknej i bestii'' hihi

natalka87 
nadzieja została...

Informacje:
Dołączyła 196 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-11-21, 15:01   

Historia troche jak z telenoweli.. :lol:
Poznalismy sie z A przez wspolnych znajomych ale długo to trwało zanim zaczelismy byc razem...
Ale od poczatku.. :-> najpierw bylam z jego kumplem i to byla moja pierwsza milosc, spotykaliśmy sie czasem w trojkę ja, mój były chłopak i wlasnie A i tak zaczelismy sie przyjaznic... Jak mnie zostawil ten chłopak to wlasnie A sie wyplakiwalam w rekaw i wogóle., był zawsze wtedy kiedy go potrzebowałam.... Potem A poznał dziewczyne z która zamieszkał, zrobiło sie poważnie i teraz uwaga to ja wybierałam pierścionek zaręczynowy dla jego byłej... :mrgreen: i nawet przez chwile nie pomyslalam ze mozemy byc razem...
Ich związek sie rozpadł, ja sie przeprowadziłam do PN mieszkalam dosłownie na drugim końcu ulicy... Zaczęlismy czesciej ze soba przebywac, on nie mogł sie pozbierac po rozstaniu... Jeździliśmy po nocach po mieście i gadalismy godzinami... Traktowałam go jak przyjaciela, jednak on juz wtedy probowal cos zdzialac bez skutku...
Tak mijaly miesiące.. Latem złamał noge przyszłam do niego z winem i... tak jakoś wyszło ze zostałam na noc... :oops: :-D
potem stwierdziliśmy ze chociaż spróbujemy... i tak juz zostało... chociaż nigdy nie brałam tego pod uwage... jest "grubszy" i wogole daleko mu do modela... Ale zakochałam sie .... :mrgreen:
znajomi dawali nam najwyżej kilka mcy..
jestesmy małżeństwem prawie rok i jestem mega szczęsliwa.... :mrgreen:
od tego czasu przestałam wierzyć w przyjaźń damsko-meską... :-P

Aniusia 
wredniak

Informacje:
Dołączyła 714 dni temu

Profil:
Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-11-21, 15:22   

wino dobre na wszystko hihi no też można by było serial nakręcic tak jak się czyta każda historie
życie naprawde pisze scenariusze <hura>

natalka87 
nadzieja została...

Informacje:
Dołączyła 196 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-11-24, 11:12   

noo, zycie pisze najlepsze scenariusze... :lol:
często szukamy gdzieś daleko a potem sie okazuje ze to czego tak nam brakowało mamy pod nosem.. :mrgreen:

Odpowiedz do tematu