Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1636 dni temu Posty: 4536
Profil:
Wysłany: 2011-11-19, 20:17
samochody pod każdą postacią - czyta i czyta o nich: fora internetowe, strony, książki, czasopisma, ogląda programy, non stop tvn turbo, majsterkuje przy wszystkich autach rodzinnych (nasze dwa i u moich rodziców dwa), gra w gry samochodowe, z Krzysiem bawi się prawie cały czas samochodami. jak On to mówi: benzynę ma we krwi
Mój to jak ma jakąś fajną gre na PS3 to grałby cały dzień.
I to jego hobby i nałóg
No ale co niech i on ma coś z życia i sobie pogra czasem
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-20, 21:04
Moj ani nie czyta ani nie lubi gier komputerowych
Generalnie pasjonuje sie sportem, sztukami walki (w koncu ma czarny pas w aikido), ostatnio takze militariami, to chyba troche przez prace ale mnie bron tez wciaga
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 838 dni temu Posty: 2578 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-21, 21:47
Mojego chłopa druga milość to kuchnia, jak ma nerwa, to krzyczy, ze ma dość tych garów, po czym na drugi dzień juz coś kombinuje, tworzy.
Oprócz tego wędkarstwo, ale ze sprzętam jaki ma, za bardzo nie powojuje
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1048 dni temu Posty: 1336 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2011-11-29, 10:56
Mój to twórca paliw. Pracuje przy wytwarzaniu ON. Uwielbia to. No i oczywiście inż technologii chemicznej więc wszystko wiem co jemy nic nie ukryją na etykietach przed nim pod skrótami jakimiś. Dobrze, że nie ma zapędów i warunków w domu do eksperymentowania bo byśmy wylecieli w powietrze pewnie No a poza tym piłkach czynny no i bierny też, aa i pograćna kompie też lubi ale właśnie w gry związane z piłką i ruchowe - Wii.
Profil: Im. dziecka: Nikola
Wysłany: 2012-01-12, 23:17
Mój samochody- z tym wiązę się jego praca, handluje nimi... Zazdroszczę mu że robi to co uwielbia a jeszcze jakies zyski są (ja nie pracuję ) w ostatnie wakacje kupił sobie motor crosowy (nie wiem jak to sie pisze) i szaleje z kolegami na żwirowni...
_________________ Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum