Co w wolnym czasie robią Wasze gorsze połowy?
Gdy Wy np podczytujecie forum Grają w piłkę? Czytają? Gotują? Mają jakąś pasję?
Mój Paskud mógłby cały dzień spędzić przed tv grając na konsoli oczywiście
Latem jak tylko ma czas to jeździ na desce z kolegą, a oboje nie są już pierwszej młodości
no i oczywiście gdyby spanie zaliczyć jako hobby to Paskudny byłby mistrzem
wszystko co dotyczy cesarstwa austro-węgierskiego ale głównie medale, odznaczenia,, rękopisy,pamiętniki dowódców, wszystko co dotyczy życia Franciszka Jozefa....zapisane w bardzo starych książkach...dodam,że jest to bardzo drogie hobby.M ciągle czyta biografie osób ktre otrzymały ordery od cesarza...w efekcie cała meblościanka jest z jego skarbami a ksiązek niemiecko języcznych to mam już dośc gdzietrzeba ciągle uważać zeby herbaty nie wylać bo nawet tysiak ksiązka kosztuje..
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 198 dni temu Posty: 138
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-11-18, 14:57
Mój niestety gra w piłkę nożną. Trzy razy w tygodniu ma trening i raz w tygodniu mecz. Teraz na szczęście skończyli rundę, czy sezon, czy jak to się tam nazywa i jeździ tylko raz na tydzień trenować, więc jest w końcu więcej czasu w domu. Chciałabym żeby już przestał kopać tą piłkę, ale to jego wielka pasja także dopóki nie ma dziecka to jeszcze dam radę;)Muszę się z tym pogodzić, w końcu "widziały gały, co brały"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 873 dni temu Posty: 1917 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-18, 15:08
Mój to ma bardzo typowe hobby-samochody. Gdyby mógł to siedział by w garażu w każdej wolnej chwili, dawniej się o to ostro kłóciliśmy Ciągle wymienia sprzęt car audio, sprzedaje, kupuje różne bajery, a że skończył szkołę elektroniczną to w naszym samochodzie ciągle pojawia się jakieś nowe podświetlenie, gdybym go nie hamowała to jeździlibyśmy choinką Ale co zrobić, jemu też się coś od życia należy
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 493 dni temu Posty: 2378
Wysłany: 2011-11-18, 15:23
A mój siłownia. Kiedyś chodził codziennie na godzinę-dwie. Miał ustalone treningi i się ich trzymał. Dzisiaj czas mu na to nie pozwala i chodzi raz - dwa razy w tyg.
Narty. Kocha narty i zimę. (to nasze wspólne hobby).
Odsypianie. W nocy śpi mało za to w weekendy i wieczorami nadrabia
Komputera nie lubi - i dobrze przynajmniej się o ten sprzęt nie kłócimy
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Pierwsza miłość mojego męża - samoloty Uwielbia, kocha, wie chyba wszystko o odrzutowcach, transporterach i śmigłowcach Mm mnóstwo płyt i książek na ten temat. Od kiedy się pobraliśmy przestał prenumerować gazety, bo są strasznie drogie Wcześniej jeździł na wszelkie pokazy lotnicze w Polsce Jak Mała podrośnie będziemy jeździć razem Druga miłość mojego męża - historia. Głownie 2 wojna św. i historia oręża Kolekcjonuje książki, ogląda wszystkie możliwe programy i filmy Tu sie zgadzamy - bo ja też przepadam za historią, ale wolę historię komunizmu i nazizmu
W tym wszystkim mój P. nie narzuca się nikomu ze swoją wiedzą i pasją Nikogo nie męczy tym co wyczytał czy obejrzał Nie raz zdarzyło się, że coś mu opowiadałam, a potem okazywało się, że on wie więcej, ale nie chciał mi tego pokazać Kocham go za te jego pasje
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 198 dni temu Posty: 138
Wysłany: 2011-11-18, 23:04
Mój mąż uwielbia jeszcze zwiedzać. Jak tylko gdzieś wyjeżdżamy on leci kupować jakąś broszurkę, bądź przewodnik i wyznacza miejsca i trasę zwiedzania. Potem mnie oprowadza i opowiada to, co wyczytał:)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 434 dni temu Posty: 2183
Wysłany: 2011-11-19, 14:06
najwiekszym hobby mojego A jestem ja
moj maz uwielbia medycyne i psychologie, ma wiele ksiazek i strasznie je szanuje zadnego zadrapania lub zagiecia nie moga miec. poza tym lubi chodzic na silownie i ogladac horrory
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 633 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-19, 14:45
Mój D to wyjątek On za bardzo nie ma swojego ulubionego hobby czy cokolwiek czym by się interesował Ale tak w wolnych chwilach często przesiaduje przed kompem i grzebie w jednym jaki w drugim samochodzie lubi czasem coś porobić w domu a tak to raczej nic nie ma takiego co by go pasjonowało.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 548 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-11-19, 15:45
Mariusz to wędkarz , co mnie doprowadza do szału.
Z takich mniej interesujących rzeczy to telewizja,i allegro nie wiem co pasnjojucego jest w allegro ale potrafi cało noc patrzeć,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum