Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 711 dni temu Posty: 213 Skąd: Olkusz
Profil: Imię: Marzena
Im. dziecka: Anastazja, Maksym
Wysłany: 2010-04-03, 14:23
Ja w szpitalu byłam tylko dwie doby, Nastkę ominęła żółtaczka i nie było żadnych innych problemów, to samo u mnie więc wypuścili nas bardzo szybko i jestem z tego bardzo zadowolona bo ja również jak Nikol byłam bardzo zawiedziona "obsługą", nikt nie był skory odpowiadać na pytania i zamiast pomóc młodej mamie np. z pierwszym karmieniem pielęgniarki słysząc płacz od razu chciały zabierać dzieciaki na noworodki...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 476 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 12:24
Ja urodzilam w nocy z poniedzialku na wtorek, a ze szpitala wyszlam w piatek.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-01, 21:29
calineczko a czemu aż tak długo??
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-02, 16:02
Mam nadzieje, że dzidza jest już zdrowa??:):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum