Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1331 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-04, 15:54
no mnie wlasnie wisi na dole dziwnie to wyglada... i ze tak powiem niesmacznie blizna wyglada okropnie ale widze ja tylko za pomoca lusterka bo ten brzuch mi zaslania, z boku gdzie niby zrobil mi sie krwiak saczy mi sie taka jakby ropa teraz, wyglada jakby rana mi sie otworzyla ble.
obecnie 13 kg mi ubylo od mojej wagi sprzed ciazy. ale i tak chce wazyc mniej o chociaz 10 kg niz wazylam przed ciaza
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1087 dni temu Posty: 3 Skąd: z zielonego Gaju
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Ola
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-05, 12:14
Ja w pierwszej ciąży nabyłam aż 25 kg i walczyłam ponad dwa lata aby je później zgubić i udało się bo jak zachodziłam w drugą ciążę to miałam 54kg teraz pod koniec 34tc mam tylko 7 kg na plusie. Także całkiem inaczej niż w pierwszej ciąży
no dziewczyny to macie farta ze tak malo ja w 1 ciazy mialam 15kg na +, w drugiej tylko 9kg, a w 3 -26kg, ale do 8 miesiecy po porodzie zrzucilam i obecnie waze 58 kg, z czego jestem dumna bo myslalam ze spora czesc tego juz zostanie na dlugo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum