Ja jestem w 25 tygodniu ciąży i do tej pory przytyłam 3 kg. Wystraszyłam się, że za mało ale mój gin uświadomil mnie ostatnio że tyję wzorcowo, a jeśli porównuję moje tycie do koleżanek to powinnam wiedzieć, że 80% kobiet w ciąży tyje za dużo więc jest ok. Generalnie tycie zależy też od tego jaką figurę się ma i ile się je. Ja nie mam zachcianek, nie rzucam się na jedzenie więc mam nadzieję, że aż tyle nie przytyję. Zdrowie naszej niuni jest jednak dla mnie najważniejsze.
Ja jestem w 25 tygodniu ciąży i do tej pory przytyłam 3 kg. Wystraszyłam się, że za mało ale mój gin uświadomil mnie ostatnio że tyję wzorcowo, a jeśli porównuję moje tycie do koleżanek to powinnam wiedzieć, że 80% kobiet w ciąży tyje za dużo więc jest ok. Generalnie tycie zależy też od tego jaką figurę się ma i ile się je. Ja nie mam zachcianek, nie rzucam się na jedzenie więc mam nadzieję, że aż tyle nie przytyję. Zdrowie naszej niuni jest jednak dla mnie najważniejsze.
hej no własnie...ja też przytyłam około4kg od początku ciazy pomimo ze to juz moja kolejna ciaza i myslałam ze przytyję wiecej-a to mój 24tc
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 748 dni temu Posty: 433 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-23, 15:23
ja mam wizytę teraz w środę to dam znać ile przytyłam (bo w domu wagi nie mamy ) ale brzuch mam bardzo mały...18tc a brzuch...hmmm taki jak przed okresem mi wyrzucało albo jak na święta się najadłam...a jak się położę na plecach to w ogóle brzuch płaski mam...ale dzidzia rośnie zdrowo więc chyba dobrze jej w takim małym domku
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 748 dni temu Posty: 433 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-28, 10:34
18tc przez ostatnie 3 tyg przytylam 1,3kg a od pierwszej wizyty... 1,4kg...lekarz myślał że będzie jakieś 3 - 4 kg a tu tylko tyle a ja naprawdę ciągle jem i jem i jem...ale macica ładnie się rozciąga i maluszek duży i dużo miejsca ma a to najważniejsze chyba
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 806 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-28, 12:26
Ja jestem teraz w 27 tc i od początku ciąży przytyłam 7kg, przy czym większość w ciągu ostatnich 6 tygodni. Lekarka nie ma zastrzeżeń, wszystko idzie w brzuszek (teraz to już raczej w brzuch), nie widać po mnie tych kilogramów.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 817 dni temu Posty: 2269
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-28, 14:33
Jestem w 7tc i jak narazie schudłam przeszło 2 kg, nie widac jeszcze poprawy wagowej, ale wszystko z czasem przyjdzie i jeszcze będę miała dość tych kg, szczególnie w lecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum