Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 819 dni temu Posty: 2273
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-25, 09:15
calineczko, ja tam mało tyję bo raz jestem wagi piórkowej, mdłosci mnie męczyły i brak apetytu, dobiłam do swojej wagi wyjsciowej bo miałam wilczy apetyty a teraz to tez niewiele jem. Taka moja już uroda znowu wieszakiem bedę po porodzie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 819 dni temu Posty: 2273
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-08, 15:59
malami, to dobrze, bo w brzuszku jeszcze niewielka waga, po co masz za duzo przytyć? Pewnie jesteś z tej grupy co ja. W 1. ciąży jak i teraz cała waga która rośnie to przeważnie dziecko i reszta "ciążowa" Pupa, uda itd w normie, nadal przeraźliwie chude
Charlie.C, a Ty to prawdziwa chudzinka !!!! Ale od połowy ciąży zaczniesz przybierać na pewno nie ominie Cię to
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 709 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-08, 18:39
Też tak czuję, że mniej więcej jeszcze dwa tygodnie norma, a potem się zacznie...
Cycki mi się już powiększyly nieco, Dominik zadowolony, bo niegdy dużego biustu nie miałam, a teraz już rozmiar większy.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-08, 21:16
Charlie.C, słoneczko07, Wy to kruszynki
ja troszke ciałka mam, nie jestem ani szczupla, ani gruba jakis tam tłuszczyk jest ;)ale nie nabyty tylko zasiedzialy
no zobaczymy jak bedzie dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum