Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-13, 19:40
jak jadłam dużo owoców na poczatku ciąży to tak przypakowałam że hoho, lekarz mi powiedział, żebym uważała bo owoce dużo cukru zawierają i co tu jeść...ja dzis zjadłam 2kromki z wędliną i czerwoną papryką, 2 szklanki mleka, kawa inka, miseczkę kapusniaku, udko pieczone, ziemniaki i mizerię, wypiłam aktimela i 1 cukierka czekoladowego no i ze 3 słabe herbaty z cytryną.Jeszcze 3 łyżeczki serka homogenizowanego i uważam ze chyba dziś jakiegoś żarłoka mam..może nerwy bo jutro ide rano na wyniki i próbę glukozową o zgrozo
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 812 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-13, 20:05
Może nie będzie tak źle na tej glukozie.
Zależy jak słodko np. słodzisz herbatę.
Ja poleciałam tam z sokiem z cytryny i popiłam, bo przełknąć nie mogłam za bardzo, ale moja koleżanka normalnie wypiła i nie potrzebowała żadnych wspomagaczy.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-21, 12:04
teraz przez miesiąc przytyłam 1,7kg więc warto było troche nawyki żywieniowe zmienić ( w zeszłym miesiącu były 3kg i sie przeraziłam kto to zgubi pózniej)
W sumie 27tc i 10,7kg na plusie i tak dużo ale taki mam organizm niestety przemiana u mnie nie jest aż taka dobra
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 658 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-22, 07:40
a wpisze się, przed ciążą ważyłam 47 kg. PO jakiś 3 tygodniach ważyłam już 49 kg a teraz w 8 tygodniu ważę znowu47 kg, ale chłonę wszystko jak odkurzacz, niestety tylko to przechodzi przez mój organizm. Mam nadzieję że max przytyję 15kg, moja rodzinka wlaśnie ma problem bo i babcia i mama przytyły w kazdej ciąży z 25kg, ale pózniej w kilka miesięcy to gubiły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum