Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1252 dni temu Posty: 12 Skąd: Sheffield/UK/
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Alicja
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 16:01
ja wazylam jak zaszlam w ciaze 58kg,, teraz jestem w 33 tyg. i waze 78kg
tylko ze tak bardzo tego po mnie nie widac bo jestem wysoka,,i wsumie sama nie wiem czy mam az tak duzii brzusio,,mnie sie wydaje ze nie,widzialm wieksze,a inni pytaja sie mnie czy to blizniaki ale sie nie przejmuje w koncu to robie dla dziecka..i wcale sobie nie zaluje co jem
przyznam ze w ciazy przytyłam 9kg a córka wazyła 310 wiec mała nie była a po mnie nie było nic widac jakbym w ciazy nie była rodzice do konca nie wiedzieli byli zaskoczeni miło
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-24, 17:50
u mnie na dzień dzisiejszy 13 kg na plusie myślę że jeszcz jakieś 2-3 przybiorę. Od ostatbiej wizyty to niecały kg przytyłam aż się dziwiłam bo ostatatnio od słodkości to nie mogę sie opędzić tylko jak zwykle za duż nie widać jak mówię że to juz końcówka to wszyscy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1288 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-25, 11:18
motylek napisał/a:
jak mówię że to juz końcówka to wszyscy
\wiesz co u mnie to samo , ale ja czuje sie jak wieloryb , normalnie tak sie o wszystko zachaczam, potykam ..eh
dzisiaj sie moze odwaze i wejde na ta wage
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 1209 dni temu Posty: 65 Skąd: bydgoszcz
Profil: Im. dziecka: jagoda i oluś
Wysłany: 2008-11-04, 14:05
:), tak apetyt dopisywał:)))po pierwszym porodzie dosc długo zrzucałam,teraz po drugiej ciazy praktycznie wszystko zzuciłam,mała cycusiowa wiec z mamy sciąga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum