Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 875 dni temu Posty: 1927 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-21, 15:42
karoll moja tez tak ma, juz się ucieszyłam bo budziła sie tylko raz, a od kilku dni znów 3-4 razy i za kazdym razem musze ja karmić a co do tych skoków rozwojowych to sa bardzo często jak na mój gust
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 840 dni temu Posty: 2580 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-21, 21:25
U nas tez nie za bardzo, Olena bardzo nie spokojnie spi, obija sie o szczebelki, ochraniacz nic nie daje, zamieniłam dziś łóżeczko, na turystyczne, może nie będzie tak tłukła, biedna. No i wybudza się, wstaje, daje smoka i tak nieraz po 10 razy Mam nadzieję, że to minie.
Kita, a nie możesz przywiązać kołderki do szczebelków? Ja mam takie zapinki, ale to po mnie jeszcze, w sklepach nie widzialam. Ale teraz wkładam ją w śpiworek i jest ok.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1282 dni temu Posty: 1847 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-11-21, 21:35
malami, nie mam takiej kolderki, bede musiala pokombinowac inaczej, zreszta maly nie spi pod koldra, bo ona jakas taka sztywna i sie nie moze przewracac swobodnie pod nia, spi pod grubym podwojnym kocem, u nas cieplo, wiec tak starczy. On wedruje mi po calym lozeczku a rano spi w poprzek tam gdzie glowa tylko powinna byc i tez sie obija o szczebelki, wybudza sie, podaje smoka i tez czasem tak kilka razy, ale ostatnia noc ja tylko raz sie obudzilam, wiec moze cos sie poprawi.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 200 Skąd: okolice częstochowy
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-27, 09:59
U nas ostatnio tragedia, Milenka budzi sie w nocy naprawde czesto, dzis 3 razy dostałą cyca bo nic innego nie podziałało a poza tym to było jeszcze kilka pobudek, to juz 4 taka noc z kolei, ma tez lekko podwyższoną temperature, może to na zęby, już sama nie wiem
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 209 dni temu Posty: 342
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-11-27, 10:30
aniabekus, u mnie bylo ostatnio podobnie bylam u lekarza. Maly mial tez temperature lekarz mowil ze to przez zeby moze, ale prawdopodobnie przez gardło, bo mial lekkie zapalenie wirusowe i mowil ze niektore dzieci bardzo boli i dostal witamine c i paracetamol na noc w czopku i jest znacznie lepiej. Moze to to, wspolczuje ci bo wiem ze to ciezko byc bezradnym
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 718 dni temu Posty: 1489 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-27, 10:59
Ostatnio mała je w nocy raz, jak zje zaraz zasypia, ja też już nie mam takich problemów z uśnięciem jak wcześniej, zażywam magnez, może to pomogło Śpię średnio od 22 do około wpół do 7. Dziś do wpół do 8, mała chyba czuła że niedziela i dała dłużej pospać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum