Mam kilku znajo mych Mateuszow i generalnie zdrobnienia jakie sie slyszy to Mateo albo Mati.
My z narzeczonym synka chcielismy nazwac Aaron, David ale gdy okazalo sie ze bedzie dziewczynka mielismy male niezgodnosci co do imion. Ja chcialam Olivia albo Victoria a on Naomi
w rezultacie zakonczylismy debaty na Naomi Vanessa bo tez chcemy dac podwojne imiona
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1418 dni temu Posty: 1821
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-05-21, 18:57
a u nas problem z imieniem
dla dziewczynki mialam juz wybrane,a tu sie okazuje ze synus bedzie i problem mamy z mezem,bo nie mozemy sie nadal na nic zdecydowac
Maz sie smieje,ze na prodowce wybierzemy imie,ale ja tak nie chce.
Na dzien dzisiejszy ja wybralabym Dawid,ale maz nie jest do konca zdecydowany i wymysla kolejne imiona,jego propozycje to Leo,Emil,Oliwier.
Dobrze,ze jeszcze mamy troche czasu,moze na cos sie zdecydujemy
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1593 dni temu Posty: 2964 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-05-21, 19:29
angik Dawid bardzo ładnie - nasz Dominik miał mieć tak na imię I w ostatniej chwili mu zmieniliśmy ale to dłuższa historia . A teraz też nie mamy wybranego imienia . Bo mąż chciał córeczkę i miała być Oliwia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum