Tak piszecie o tej Gabrysi, że podoba mi się coraz bardziej, ale męża chyba nie przekonam, tak jak on mnie do Zuzi... Zostaje Lena lub Nadia - tu oboje jesteśmy zgodni. A dla chłopca mamy w zasadzie jeden typ - Bruno. Bardzo mnie to imię urzekło i nie wahałabym się ani przez moment. Mnie jeszcze teraz podoba się Mateusz, ale mąż na nie, więc sprawa prosta.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 123 dni temu Posty: 1 Skąd: Gdynia
Profil: Imię: Natalia
Im. dziecka: Dominik
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-20, 12:32
nasz synek będzie miał na imię Dominik (termin mam na marzec). Sama mu to imię wybrałam a mąż zaakceptował. Dziadkowie troszkę sugerują że może jeszcze zmienimy zdanie ale ja wybrałam to imię już pół roku temu i teraz każde inne wydaje mi się gorsze
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 550 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2012-01-20, 15:31
No i szwagier wybrał imię bedzie IGOR może być ładnie.
Carmen napisał/a:
Dominik (termin mam na marzec). Sama mu to imię wybrałam a mąż zaakceptował. Dziadkowie troszkę sugerują że może jeszcze zmienimy zdanie ale ja wybrałam to imię już pół roku temu i teraz każde inne wydaje mi się gorsze
A u mnie Tomek miał być Tomkiem z pare lat przed ciążą Domiś ładnie.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 209 dni temu Posty: 342
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-22, 17:42
mateusz tak srednio ale dlatego ze mi sie kojarzy samo w sobie ladne imie
oskar podoba mi sie kolezanka ma slodkiego Oskara
olaf tez do mnie nie przemawia
ale wiesz jak to z imionem kochana wszystkim nie dogodzisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum