Informacje: Dołączyła 1086 dni temu Posty: 742 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-12, 00:43
A mi ostatnio coraz bardziej podoba się Milena... Lenka. I w sumie jakbym się miała zdecydowac na dzień dzisiejszy czy Milena czy jednak Michalina to miałabym problem. Zaś jeśli chodzi o imię dla chłopca to Szymon wpadł mi w ucho
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 853 dni temu Posty: 430 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-12, 17:22
My zaczynaliśmy się zastanawiać ostatnio i dziewczynka chcemy Dalila ( ja chciałam Dalia więc pewnie będe tak w skrócie mówić), a chłopiec wstępnie Aron albo Aleksander (podoba nam sie Aleks a ja bym też chciała bo mój dziadek był Olek i niestety zmarł przedwcześnie)
No i od imion a dostałam ochoty na czekolade przez tą Milke
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 872 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-14, 17:27
Strasznie mi się podobało Zuzanna - moja kumpela ma tak na imię, wołają na nią Zuza lub Zu - do czasu, aż co 2 dziecko w okolicy to Zuzia, w tym i przyjaciółki
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1637 dni temu Posty: 2223
Profil: Im. dziecka: Michałek
Wysłany: 2010-02-14, 21:01
U nas nie ma w okolicy mody na Zuzie
Madziu81 moj Krzysiek kręci nosem a i mnie już sie tak nie podoba ale na dzien dzisiejszy to imie nie jest skreślone bezpowrotnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum