Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1288 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-01, 13:28
Ciekawe imiona , takie niespotykane.
Poza tym ja chce zeby bylo to imie polskie ala latwe do wymowienia dla anglikow , no i jeszcze ladnie pasujace do nazwisk Ale mam wymagania co
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1288 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-02, 13:18
Bardzo podoba mi sie Igor !! ale maz sie nie zgadza Eh wlasnie do tego jeszcze to dochodzi , z imieniem dla dziewczynki bylismy zgodni , a dla chlopca nie bardzo . Wczoraj jakies dziwne imie zaproponowal , ale kurde nbie moge se przypomniec jakie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1289 dni temu Posty: 90
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-03, 21:44
alexa87, szczerze mowiac ja rowniez ale faktycznie dal chlopca jest ciezej wybrac imie... zeby nie bylo zbyt wymyslne i zbyt popularne... bo zauwazylam ze w kilku ostatnich latach wszyscy rzucaja sie na Kubusie
ja osobiscie bardzo lubie to imie ale ile moze byc Kubusiow
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1289 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-04, 09:24
Naprawde tragiczne jest to imie tyle jest pieknych imion polskich dla dzieci pomyslcie jeszcze nad tym czy dziecko w przyszlosci nie bedzie mialo do Was pretensji ze daliscie mu wlasnie takie a nie "normalne"
[ Dodano: 2008-08-04, 10:25 ]
Bez urazy oczywiscie
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-04, 13:16
A u mnie jak drugi będzie chłopiec to pewnie będzie Dawid - tak miał mieć na imię mój synek ale jakoś w ostatniej chwili zmieniliśmy na Dominik. A jak będzie dziewczynka to Oliwia , miała być Wiktoria . Ale mój brat dał tak na imię swojej córci .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum