Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-20, 20:55
hmmm ja miałam po nazwisku małego w szpitalu, na obrączkach był po nazwisku i na wózku no i było zrobione obowiązkowe zdjęcie zaraz po urodzeniu i przyczepione do wózka
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 709 dni temu Posty: 213 Skąd: Olkusz
Profil: Imię: Marzena
Im. dziecka: Anastazja, Maksym
Wysłany: 2010-03-01, 21:45
My mięliśmy problem z wyborem imienia dla dziewczynki (która ma się urodzić już niedługo).. Dla chłopczyka wybraliśmy imię Maksym - a gdy okazało się, że będzie dziewczynka mięliśmy nie lada zagadkę W rezultacie Mąż wybrał imię Anastazja i chyba już tak zostanie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 748 dni temu Posty: 433 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-01, 21:59
no my mieliśmy odwrotnie...wybraliśmy imię dla dziewczynki no i okazało się że chłopiec raczej będzie i mamy mały problem teraz bo z tym nam troszkę gorzej idzie
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 735 dni temu Posty: 2449 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-04, 11:36
Olaf mi się podoba
Adaśko to mój narzeczony
Julek i Oli i Michałów i Mateuszów, caała masa...
dziewczynke obstawiam niezmiennie od 3 lat Lea
z chłopcem gorzej, chciałabym takie imie, że mały Piotruś, w szkole Piotrek a dorosły Piotr, no ale to imie odpada... nie dla mnie
podoba ni sie mały Jerzyk, ale Jurek- fu Jurek siurek kielbasa i sznurek i tak się konczy każda dyskusja...
dobrze , że mamy jeszcze troche czasu ale ja myśle, że jak się zobaczy dzidziusia to się wie...??? mamusie, jest tak???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum