Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-04, 15:48
Ech dla synka S. wybiera imię i będzie to Wiktor. Strasznie nie podoba mi się to imię, ale takie mu się wyśniło, a ja mam fisia na punkcie snów, więc nie będę protestować za wiele. Wiktor Jan, a dla córci wybieram ja i jak na razie jestem przy Majce. Chociaż wszystkie przeczucia mówią mi, że to będzie chłopak
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 709 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-04, 19:40
Ja mam dylemat, mój przyszły mąż stwierdził, że jak bedzie chłopak to albo Sebastian albo Mikołaj, zgadzam się na to, bo te imiona mi się podobają.
Ale wybór imiona dla córki jest trudniejszy, mam wręcz całą listę.
Iga, Majka, Marcelina, Antonina, Emilia, Lilianna.
Oj, a mój przyszły mąż stwierdził, że mi pomagać nie będzie w wyborze, bo to ja mam zadecydować. Ale jeszcze trochę czasu mam.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-04, 21:12
U mnie M. zamiast pomagać to przeszkadzał w wybieraniu imion, wymyslając dlaczego nie to, które zaproponowałam.
Aż w końcu z jego ust padło "Zofia... Zosia... Zosia-samosia - ujdzie... Hmmm... Zośka, zostaw to!! - o, dobrze brzmi! Zosia może być"
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum