Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 744 dni temu Posty: 1448
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-17, 18:33
aga5890, ja też chcę mieć Alicję i też uwielbiam Alice ze Zmierzchu i jeszcze pracuje ze mną taka fajna dziewczyna o tym imieniu, jest taka pozytywnie zakręcona nawet mojemu mężowi to imię się spodobało, a to niezwykle rzadkie zjawisko, gdy obojgu nam się coś podoba
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 812 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-05, 20:54
Widzę, że nikt już tu nie piszę, ale ja zacznę na nowo.
Ostatnio usłyszałam gdzieś imię Gabriel, i mi do głowy wpadło i zaczynam się wahać.
Na szczęscie Dominik mówi, że mu się to imię podoba o, że mogę jeszcze sobie zmieniać, ale jak dojdziemy do jakichś głupich imion typu: Pankracy etc. To on wybiera imię.
Więc się waham między Kai, Kajetan a Gabriel.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 853 dni temu Posty: 430 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-05, 21:32
my też myśleliśmy o Gabrielu ale ja mam wuja Gabrysia i nie wspominam go za dobrze i za bardzo by mi się kojarzyło więc odpada....i na razie ma być Damian...ale jak będzie zobaczymy za dwa tygodnie
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 781 dni temu Posty: 40 Skąd: Polkowice
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-06-06, 12:46
A ja się waham. Dla dziewczynki chcieliśmy Amelia, ale koleżanka mi tu krzyczy że Amelek pełno, nawet nie wiedziałam o tym. Dla synka chciałam też Gabriel, ale mąż wiecznie kręci głową nad imionami dla syna. Nic mu nie pasuje.
Wysłany: 2010-06-06, 17:07 imię dziecka
A ja myslałam, że jak dam córce Hania to będzie nietypowe, stare i piękne a na domiar tego będzie Hań bardzo mało w klasie hihi
A tu widzę istny wysyp Hań, Zoś, Tosiek
Dla syna mamy imię Mikołaj zresztą dziecko ma się na święta urodzić więc Mikołaj jak najbardziej
Pozdrawiam szukające polskich, ładnych, starych imion.
nikus [Usunięty]
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-06-06, 17:15
A ja myslalam, ze bedzie malo ludzi, ktorych sie imie Gabriel spodoba. Ale widze chociazby tu, ze nie ma ich az tak malo
Oby by sie to zmienilo do narodzin naszego dziecka
Aniusia Gość
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-06-06, 17:52
Mikołaj zostaje ale nad Hanią to się pozastanawiamy...wcześniej było Marianna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum