Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-20, 17:15
Tatiana mi sie bardzo dobrz kojarzy, pilnowałam kiedys bliźniaków 3 letnich w rodzinie brytyjskiej Tatiana i George, no i ona mówiła o sobie z przesłodkim brytyjskim akcentem : I'm Tati-nana
hmmm.. Larysa... ładnie, nawet bardzo dopisane do listy
znajomi mają córcie Nel, przesłodka tak samo jak imię slicznie
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1179 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-21, 17:45
Madzia81, a my wlasnie wybieralismy miedzy Mateuszem a Krzysiem, no i jeszcze Jakubem, ale wygral Mateusz, ale Krzysztof tez zawsze bedzie mi sie podobac.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 589 dni temu Posty: 1304
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-30, 16:16
Bardzo chciałam Wiktorię, ale będzie albo Ola albo Julka. Chłopiec chyba będzie Aleksander, chociaż Mateusz też bardzo mi się podoba. Ale trzeba wybrać wspólnie z mężem
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 613 dni temu Posty: 1651 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-12, 11:33
Teraz rodza się najwięcej: Zuzanny, Ale, Zosie, Hanie,Marysie,Julki i Wiktorie a jeśli chodzi o chłopczyków to: Szymusie, Mateusze, Franki, Julki, Aleksander coraz częściej, Antek wraca do łask, Michałki.
My po dyskusji stwierdziliśmy że zostaniemy przy imieniu dla dziewczynki Hanna Maria a dla chłopca Mikołaj ( termin porodu 21 grudzień) w końcu to prawie święta i taki prezent dla Nas
_________________ •
Ostatnio zmieniony przez Aniusia 2010-07-12, 11:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum