Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1640 dni temu Posty: 8
Profil:
Wysłany: 2007-12-05, 21:53
A nasz typ dla dziewczynki to Wiktoria, a dla chłopca sie nie zastanawialiśmy tak naprawde a mi sie podoba Kubus np ( i my tez sie jeszcze dziecka nie spodziewamy)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1637 dni temu Posty: 30 Skąd: Lubartów
Profil:
Wysłany: 2007-12-06, 17:45
Chyba nie jestem w ciąży...ale jak kiedyś będę miała dzieko to chłopczykowi dałabym na imię Ruben dziewczynkę Julia, Sara,Róża albo Maja. Moja koleżanka ma chłopczyka ma na imię Natan- woła Natuś:) słodki chłopczyk. A jak wam się podobają te imiona dziewczyny???
Ruben mi sie nie widzi zbytnio, co to za imię ?? Skąd pochodzi ?? Mi sie podobają imiona:
dla dziewczynek: Ostatnio typ numero uno Liliana ( przez j lub j obojetne ) Lilka , Lilunia Iga, a z bardziej tradycyjnych Zosia
dla chłopca : Cezary, Czaruś
ja zawsze powtarzałam, że jak będę mieć dzieci, to będzie Dominik albo Dominika a wyszło na to, ze mam Mateusza i bardzo mi się to imię podoba, tylko problem w tym, ze rocznik mojego syna, to mnóstwo Mateuszków, jakoś nagle to imię stało się bardzo popularne z innych chłopięcych podobaja mi się : Dawid, Piotruś, Filipek i jeszcze kilka a dla dziewczynki : Dagmara, Gabrysia, Natalka
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1622 dni temu Posty: 20 Skąd: poznań
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 21:58
a my mamy Emilkę miała byc Oliwia ale już tego imienia dość sporo i w ostatniech chwili zmieniłam zdanie i potem wszystkim się myliło ale mamy Emilkę a chłopca chciałam Dominika choc mężowi się nie podobało to imie zreszta Oliwia też mu się nie widziała
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2007-12-17, 12:33
Szczerze mówiąc nie bardzo przepadam za imionami obcego pochodzenia, mam na mysli Alan, Denis , a już jak widzę Dżesika i Nikola...brrrr Oczywiście, nie chciałabym nikogo urazić. To rzecz gustu.
Moje ostatnie typy to Marianna a dla chłopca Marcelek. Są na drugim miejscu. Na pierwszym wciąż Kubuś i Hania , ale zobaczymy jeszcze.
Emilka- bardzo ładnie
Edit by NB
Literówka
Ostatnio zmieniony przez NudnaBaba 2007-12-17, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum