A nasz typ dla dziewczynki to Wiktoria, a dla chłopca sie nie zastanawialiśmy tak naprawde a mi sie podoba Kubus np ( i my tez sie jeszcze dziecka nie spodziewamy)
Chyba nie jestem w ciąży...ale jak kiedyś będę miała dzieko to chłopczykowi dałabym na imię Ruben dziewczynkę Julia, Sara,Róża albo Maja. Moja koleżanka ma chłopczyka ma na imię Natan- woła Natuś:) słodki chłopczyk. A jak wam się podobają te imiona dziewczyny???
Ruben mi sie nie widzi zbytnio, co to za imię ?? Skąd pochodzi ?? Mi sie podobają imiona:
dla dziewczynek: Ostatnio typ numero uno Liliana ( przez j lub j obojetne ) Lilka , Lilunia Iga, a z bardziej tradycyjnych Zosia
dla chłopca : Cezary, Czaruś
ja zawsze powtarzałam, że jak będę mieć dzieci, to będzie Dominik albo Dominika a wyszło na to, ze mam Mateusza i bardzo mi się to imię podoba, tylko problem w tym, ze rocznik mojego syna, to mnóstwo Mateuszków, jakoś nagle to imię stało się bardzo popularne z innych chłopięcych podobaja mi się : Dawid, Piotruś, Filipek i jeszcze kilka a dla dziewczynki : Dagmara, Gabrysia, Natalka
a my mamy Emilkę miała byc Oliwia ale już tego imienia dość sporo i w ostatniech chwili zmieniłam zdanie i potem wszystkim się myliło ale mamy Emilkę a chłopca chciałam Dominika choc mężowi się nie podobało to imie zreszta Oliwia też mu się nie widziała
Szczerze mówiąc nie bardzo przepadam za imionami obcego pochodzenia, mam na mysli Alan, Denis , a już jak widzę Dżesika i Nikola...brrrr Oczywiście, nie chciałabym nikogo urazić. To rzecz gustu.
Moje ostatnie typy to Marianna a dla chłopca Marcelek. Są na drugim miejscu. Na pierwszym wciąż Kubuś i Hania , ale zobaczymy jeszcze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum