Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1595 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-16, 13:39
Ala a no był super rozmiarowy a i tak nie dałam rady urodzić naturalnie . A drugi dzidziuś będzie chyba większy bo brzucho mam dużo większe niż przy Dominiku .
Iza ja mam 164 cm a mąż 193cm
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-16, 14:04
Anetkoto Twoj mąż od mojego jest wyzszy o 3 cm ale mamy chlopow wysokich Alabardzo zle wspominam porod wszystko razem trwalo okolo 10h nie mogl przejsc przez kanal poniewaz wlasnie byl bardzo duzy a ja jestem waska w biodrach.
No to mamy wysokich meżczyzn. Mój nie az tak bo 185 ale i tak przy mnie wielki (160). Moja miednica tez nie nalezy do najszerszych. No ale co ma być to będzie.
Hej dziewczyny ja moge Wam wyliczyc 1 cora wazyla 3kg i miala 49cm, druga 2750 i 50cm, a 3 2950 i 53cm, wszystkie byly mniej wiecej takie same i przy 1 i 3 nie mialam problemow z urodzeniem ich przy 2 bylo inaczej bo rodzila sie nozkami i glowka nie chciala sie urodzic bo mi bole przeszly po wielkim wysilku sie urodzila ale miala robione sztuczne oddychanie bo sie troche poddusila ale bylo wszystko ok i jest do tej pory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum