Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-29, 13:30 jak nas "widzą: inni...
Dziewuszki w celu lepszego poznania się proponuję wam troche trudną zabawę- każda z nas, zwłaszcza z dziewczyn siedzących w pogaduszkach ma coś do powiedzenia, wyraża swoje zdania, opinie, gada o sobie, pociesza itp. na tej podstawie w głowie każdej z nas kreuje się obraz danej osoby, jedna jest nam blisza inna dalsza... Jakie cechy kojarzą wam się z tym kimś.
Anetka wybacz mi ale ty jesteś pierwsza na mojej liście . Anetka w mojej głowie to taki dobry duszek forum, cierpliwa, wyrozumiała, zawsze pogodna, dla każdego ma dobre słowo. Trochę skryta i małomówna, nie pokazuje zbytnio jak coś ją męczy...
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1593 dni temu Posty: 2964 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-29, 15:55
Kasiu dziękuje
No muszę przyznać że trochę trudna zabawa. To ja odbiję piłeczkę .
Motylek przede wszystkim szczera - czasami aż do bólu co nie wszystkim zawsze może się podobać . Ale ja ją właśnie za to cenię bo zawsze ma własne zdanie . Do tego miła i zawsze z dobrymi radami .
ja dla wyjasnienia czyli osoba pod nami jest kolejna, ktora bedzie opisywac poprzednia? W tym przypadku znow obsmaruje Anett?
Fajny temat, szczerze, bez slodzenia
Anetka mi sie kojarzy z osoba, ktora zawsze cos poradzi. W sumie to zawsze jak mam problem i pytam na forum...ona zawsze mi odpowie. I za to ja cenie. Mamuska dwojki dzieci, doradza z wlasnych doswiadczen
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-29, 18:08
Cytat:
ja dla wyjasnienia czyli osoba pod nami jest kolejna, ktora bedzie opisywac poprzednia? W tym przypadku znow obsmaruje Anett?
no chyba najłatwiej będzie tak - opisujemy osobę powyżej, ostatnią która coś naskrobała o kimś, kto pierwszy ten lepszy, no chyba że jakiś zastój się zrobi albo ktoś koniecznie chce kogoś "obgadać" albo dwie osoby opisały siebie jak ja i Aneta i nikt inny się nie udziela to wtedy wybieramy kogoś innego ale że madzia sie pojawiła to...
teraz więc ktoś powinien opisać madzię, bo madzia jako ostatnia opisywała kogoś - ten mój post traktować prosze jako informacyjny... chyba nie nakręciłam z tłumaczeniem:?:
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1282 dni temu Posty: 1847 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2010-09-29, 23:11
madzia babka twardo stapajaca po ziemi, odwazna, majaca zawsze swoje zdanie, z poczuciem humoru, no i czuwajaca nad porzadkiem na forum, a przede wszystkim to wspaniala mamuska zakochana w swojej coreczce
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 4543
Profil:
Wysłany: 2010-09-30, 12:32
ale żeś motylkowa wymyśliła trudne zadanie
Kita, nawet sobie dzisiaj o Tobie myślałam, że taka jesteś....hmm...jakby to ująć, fajna, konkretna dziewczyna, dająca się łatwo i szybko poznać, budząca zaufanie (no bynajmniej moje ), dobrze zorganizowana, i pomimo ostatnich dni (końcówka ciąży to zupełnie inny etap życia) - zawsze zadowolona, nie marudząca, znajdująca coś fajnego w każdej minucie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 853 dni temu Posty: 430 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-30, 13:33
Madzia81 zawsze mi się wydawałaś taka seksowną kobiecą fajną babką, która umie pogodzić wszystko w życiu, mam wrażenie, że zawsze jesteś pięknie ubrana, wymalowana, do tego zawsze zadbany Krzysiu i mąż i wszystko w domu zrobione, no i że to wszystko przychodzi Ci z taką łatwością...no wiesz...nie jesteś jedną z tych kobiet które "się poświęcają rodzinie" tylko po porostu potrafisz to wszystko "ogarnąć"
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-01, 13:53
Go$ hmm ciężko,bo jeszcze mało znam jak na mnie ale to taka Małgosia z bajki o "Jasiu i Małgosi", zaradna, wie co zrobić z babą jagą , trochę roztrzepana chcąca od życia wiele, nie rezygnująca ze swego ja na rzecz macierzyństwa. Przy tym kochająca mama i kobieta swego faceta - zapatrzona w nich jak w obrazki...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 812 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-04, 15:26
słoneczko07 zawsze coś doradzi, podzieli się doświadczeniami, chociaż jest młodą mamusią już swoje na temat dzieci wie. Przyjaźnie nastawiona do wszystkich.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Charlie.C, młoda mamusia, zakochana w swoim synku, dzielnie znosząca chwilowo przebywająca na zesłaniu u niej teściową. Bardzo sympatyczna, miła, ale mająca własne zdanie i umiejąca je wyrazić. Wydaje mi się też osobą z dużym poczuciem humoru i umiejąca podejść do siebie i świata z dystansem
Informacje: Dołączyła 1086 dni temu Posty: 742 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-05, 10:34
Marzycielka24, taka dobra dusza, która zawsze potrafi pocieszyć i doradzić. Silna babeczka, zawsze ma swoje zdanie i nie boi się go wyrazić Ciepła, sympatyczna optymistka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum