REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Przesunięty przez: madzia
2011-02-15, 13:27
Tytuł: jak nas "widzą: inni...
Autor Wiadomość
motylek 
ZŁOŚNICA

Informacje:
Dołączyła 1416 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-09-29, 13:30   jak nas "widzą: inni...

Dziewuszki w celu lepszego poznania się proponuję wam troche trudną zabawę- każda z nas, zwłaszcza z dziewczyn siedzących w pogaduszkach ma coś do powiedzenia, wyraża swoje zdania, opinie, gada o sobie, pociesza itp. na tej podstawie w głowie każdej z nas kreuje się obraz danej osoby, jedna jest nam blisza inna dalsza... Jakie cechy kojarzą wam się z tym kimś.

Anetka wybacz mi ale ty jesteś pierwsza na mojej liście ;-) . Anetka w mojej głowie to taki dobry duszek forum, cierpliwa, wyrozumiała, zawsze pogodna, dla każdego ma dobre słowo. Trochę skryta i małomówna, nie pokazuje zbytnio jak coś ją męczy...

Aneta 

Informacje:
Dołączyła 1593 dni temu

Profil:
Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2010-09-29, 15:55   

Kasiu dziękuje

No muszę przyznać że trochę trudna zabawa. To ja odbiję piłeczkę .

Motylek przede wszystkim szczera - czasami aż do bólu co nie wszystkim zawsze może się podobać . Ale ja ją właśnie za to cenię bo zawsze ma własne zdanie . Do tego miła i zawsze z dobrymi radami .

madzia 

Informacje:
Dołączyła 1638 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2010-09-29, 16:58   

ja dla wyjasnienia :P czyli osoba pod nami jest kolejna, ktora bedzie opisywac poprzednia? W tym przypadku znow obsmaruje Anett? :D

Fajny temat, szczerze, bez slodzenia :P :lol:

Anetka mi sie kojarzy z osoba, ktora zawsze cos poradzi. W sumie to zawsze jak mam problem i pytam na forum...ona zawsze mi odpowie. I za to ja cenie. Mamuska dwojki dzieci, doradza z wlasnych doswiadczen :)

Aneta 

Informacje:
Dołączyła 1593 dni temu

Profil:
Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2010-09-29, 17:29   

madzia, dzięki bardzo , matko dziewczyny jak mi się miło zrobiło ;*

Ja już się pogubiłam :-P i sama nie wiem kto teraz odpowiada . Kasia wytłumacz nam to z polskiego na nasze .

motylek 
ZŁOŚNICA

Informacje:
Dołączyła 1416 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-09-29, 18:08   

Cytat:
ja dla wyjasnienia czyli osoba pod nami jest kolejna, ktora bedzie opisywac poprzednia? W tym przypadku znow obsmaruje Anett?

no chyba najłatwiej będzie tak - opisujemy osobę powyżej, ostatnią która coś naskrobała o kimś, kto pierwszy ten lepszy, no chyba że jakiś zastój się zrobi albo ktoś koniecznie chce kogoś "obgadać" :-P albo dwie osoby opisały siebie jak ja i Aneta i nikt inny się nie udziela to wtedy wybieramy kogoś innego ale że madzia sie pojawiła to...
teraz więc ktoś powinien opisać madzię, bo madzia jako ostatnia opisywała kogoś - ten mój post traktować prosze jako informacyjny... chyba nie nakręciłam z tłumaczeniem:?:

Kita 

Informacje:
Dołączyła 1282 dni temu

Profil:
Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2010-09-29, 23:11   

madzia babka twardo stapajaca po ziemi, odwazna, majaca zawsze swoje zdanie, z poczuciem humoru, no i czuwajaca nad porzadkiem na forum, a przede wszystkim to wspaniala mamuska zakochana w swojej coreczce ;-)

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 1638 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-09-30, 12:32   

ale żeś motylkowa wymyśliła trudne zadanie :-P

Kita, nawet sobie dzisiaj o Tobie myślałam, że taka jesteś....hmm...jakby to ująć, fajna, konkretna dziewczyna, dająca się łatwo i szybko poznać, budząca zaufanie (no bynajmniej moje ;-) ), dobrze zorganizowana, i pomimo ostatnich dni (końcówka ciąży to zupełnie inny etap życia) - zawsze zadowolona, nie marudząca, znajdująca coś fajnego w każdej minucie :)

Go$ 

Informacje:
Dołączyła 853 dni temu

Profil:
Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-09-30, 13:33   

Madzia81 zawsze mi się wydawałaś taka seksowną kobiecą fajną babką, która umie pogodzić wszystko w życiu, mam wrażenie, że zawsze jesteś pięknie ubrana, wymalowana, do tego zawsze zadbany Krzysiu i mąż i wszystko w domu zrobione, no i że to wszystko przychodzi Ci z taką łatwością...no wiesz...nie jesteś jedną z tych kobiet które "się poświęcają rodzinie" tylko po porostu potrafisz to wszystko "ogarnąć" ;-) :-)

motylek 
ZŁOŚNICA

Informacje:
Dołączyła 1416 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-10-01, 13:53   

Go$ hmm ciężko,bo jeszcze mało znam jak na mnie ale to taka Małgosia z bajki o "Jasiu i Małgosi", zaradna, wie co zrobić z babą jagą ;-) , trochę roztrzepana chcąca od życia wiele, nie rezygnująca ze swego ja na rzecz macierzyństwa. Przy tym kochająca mama i kobieta swego faceta - zapatrzona w nich jak w obrazki...

asia21_87 

Informacje:
Dołączyła 1392 dni temu

Profil:
Imię: Asia
Im. dziecka: Ula i Ala
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2010-10-01, 13:57   

motylek, kobietka z charakterem, wie czego chce od życia, ma swoje zdanie i nie boi się go wypowiadać, sympatyczna, miła, fajna,zgrabna ciężarówka :-)

słoneczko07 
riki tiki bara bara

Informacje:
Dołączyła 922 dni temu

Profil:
Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2010-11-03, 19:50   

asia21_87, młoda mamusia, zawsze ma cos milego do powiedzenia, kojarzy mi się z dobra moja kolezanka o tym samym imieniu, opanowana

Charlie.C 
UŻYTKOWNIK ZBANOWANY

Informacje:
Dołączyła 812 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2010-11-04, 15:26   

słoneczko07 zawsze coś doradzi, podzieli się doświadczeniami, chociaż jest młodą mamusią już swoje na temat dzieci wie. :-P Przyjaźnie nastawiona do wszystkich.
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g

Marzycielka24 

Informacje:
Dołączyła 983 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-11-04, 15:39   

Charlie.C, młoda mamusia, zakochana w swoim synku, dzielnie znosząca chwilowo przebywająca na zesłaniu u niej teściową. Bardzo sympatyczna, miła, ale mająca własne zdanie i umiejąca je wyrazić. Wydaje mi się też osobą z dużym poczuciem humoru i umiejąca podejść do siebie i świata z dystansem ;-)

tigraa84 

Informacje:
Dołączyła 1086 dni temu

Profil:
Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2010-11-05, 10:34   

Marzycielka24, taka dobra dusza, która zawsze potrafi pocieszyć i doradzić. Silna babeczka, zawsze ma swoje zdanie i nie boi się go wyrazić ;-) Ciepła, sympatyczna optymistka :-D

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 1638 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-11-05, 13:03   

tigraa84, szalona, zawsze uśmiechnięta optymistka, czerpiąca z życia tyle ile się da :) zakochana w córeczce i swoim facecie, dobra duszyczka forum.

Odpowiedz do tematu