Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-14, 16:58
No właśnie Lady skąd ta Perełka tak nagle się wzięła? Wiem, że to Luka od początku tak nazywała swojego maluszka. Czyżbyś chciała nową wojnę na forum wywołać
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 550 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-12-14, 17:41
LeeLoo napisał/a:
Czyżbyś chciała nową wojnę na forum wywołać
To wy rozpoczynacie wojne, uczepiliście się jej
Każy nazywa jak chce. Eczesniej było pare kropków, maleństwo, dzieciów i nikt nikogo się nie czepiał a wy o tej perełce się sracie
Ja czasami pisze o tomku junior tak jak Aniusia o swojm synku i mnie się ona nie czepia Jak czytam wasz posty to az mi sie rece trzeasa z nerwów
Jak w ciązy byłam to był dzidziuś w brzuszku, badz piłkarzyk
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-14, 17:48
Kochanie nie demonizuj. Niech sobie każdy nazywa swoje dzieciątko pod sercem jak chce, jestem tylko ciekawa dlaczego? Bo z reguły, jak pewnie zauważyłaś, każdy jakoś inaczej nazywa swoje maleństwo.
Swoją drogą pamiętam raz mojego młodego nazwałam pasożyt A to dlatego, że na początku ciąży sporo schudłam zamiast przytyć i doktor mówił, że dziecko ze mnie wszystko wyciąga.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-12-14, 19:03
Kochanie nie wiem, co chciałaś osiągnąć swoją Perełką ale ani mnie nie rozbawiłaś ani nie zasmuciłaś. Każdy ma prawo nazywać tak dziecko i ja nie mam do nikogo o to pretensji. LB prowokacyjnie mówi tak o swoim dziecku bo mnie nie lubi ze wzajemnością. Prowokacja jej się udała. Skończcie ten temat i zostawcie moje dziecko i to jak o nim mówię.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 640 dni temu Posty: 2723 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-14, 19:56
Faktycznie włączaja sie wspomnienia
Najpierw malenstwo - i tak bylo w moim watku Z czasem był Bubuś, Niuniek, Dziudziuś, jak poznalismy plec to Mały Maly w sumie został do dzis
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-14, 20:01
A właśnie mamusie, które już urodziły, czy te przezwiska zostały Wam do dziś? U nas młody do tej pory funkcjonuje jak same zauważyłyście.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-12-15, 10:30
A wczoraj wzruszył mnie mój mąż twardzioch, co z uczuciami to nie jest zbyt wylewny. Przytulił się do brzucha i zapytał... Jak się dzisiaj czuje tatusia kochane serduszko
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum