Album Szukaj   FAQRejestracja  FAQProfil   FAQZaloguj FAQZaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Tytuł: Jak to było gdy dowiedzieliście się o ciąży ? -szczegóły
Autor Wiadomość
Poznanianka24 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-12-23, 15:18   

Izabela napisał/a:
Poznanianka24 napisał/a:
Po 3 dniach poszlam na L4 do końca ciąży
czy wróciłaś do tej samej pracy jeszcze? bo rozumiem, że raczej już nie ..... :?:

wruciłam ;-) dostałam nawet podwyżkę i inne przywileje :mrgreen:

Aneta 

Informacje:

Profil:
Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik
Wysłany: 2008-01-12, 19:41   

A u mnie było tak . My się staraliśmy o dziecko ponad rok i gdy przychodziła miesiączka to poprostu był koszmar. Ale nadszedł dzień że okres się nie pojawił, i wtedy pobiegłam po test ciążowy . Zrobiłam test i wyszło ze jestem w ciąży nawet nie macie pojęcia jak z mężem się cieszyliśmy. Pojechałam do ginekologa a pan doktor mówi do nas żebyśmy się jeszcze nie cieszyli dopuki nie zrobimy USG bo to wcale nie musi być ciąża tylko puste jajo. Zrobiliśmy USG i lekarz powiedział że w brzuszku jest malutka fasolka i że zostaniemy rodzicami. Wtedy płakaliśmy ale ze szczęścia. Ale do 3 miesiąca musiałam brać tabletki na podtrzymanie ciąży.

smerfetkahh 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 19:46   

No ja nie wierzylam dopoki nie zobaczylam kropeczki na usg.
W sumie do tej pory jakos nie moge pojac,ze mam dzidzie ;-)
A bylo to tak..
Jakos nie dostawalam okresu a za bardzo nie wiedzialam,kiedy go mam ;-) zadzwonilam do siostry ktora miala zawsze ze mna :-> a ona byla juz dawno po :shock: ubralam kurtke i polecialam po test zrobilam go iii :shock: ciaza :shock: ,polecilam po drugi ,,to samo :-? weszlam do pokoju gdzie spal moj narzeczony i zucilam mu to na lozko.
Za chwilke podszedl do mnie i mnie objal a ja wiedzialam ze wszystko bedzie dobrze :-D

calineczka 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-04-15, 12:53   

Cytat:
Za chwilke podszedl do mnie i mnie objal a ja wiedzialam ze wszystko bedzie dobrze :-D

NinkA

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-04-20, 04:57   

heja
oj u mnie to bylo dziwnie :-? no bo tuz przed wyjazdem poszlam do lekarza a ten zbadal mnie i nic nie zobaczyl :roll: wiec spokojnie polecialam do US a tam 1 tydzien i nic drugi tydzien i nic wzielam jeden test :shock: drugi no juz po 3 nie bylo pomylki :roll: i wtedy sie zaczelo zalatwianie ubezpieczenia bo ja siedzialam w pl pol roku i nie mialam zadnego ubezpieczenia tu na mejscu - nerwowka no i jeszcze R ktory nie mogl dostac vizy i nie mogl do nas przyleciez <bezradny> ech nie sa to mile wspomienia :-( no bo i ciaza tak jakos z nienacka ( tzw suwenirrrrr z jednego z pozegnan przed wylotem) :roll:

Odpowiedz do tematu