Dziewczyny delikatnie zaczęły coś podpowiadać o teście za kilka dni bo progesteron wysoki może coś wskazywać ... ale ja zaraz poleciałam do łazienki.
Zrobiłam test klęczałam przed nim i myślałam " jeśli jestem w ciąży to niech to już dziś wykaże bo nie wytrzymam dziś rozczarowania"
No i pojawiła się bledziutka ledwo widoczna kreska.
Pobiegłam do pokoju do męża i czekałam aż skończy paplać przez telefon a on nie kończył i nie kończył...
Mówię mu patrz widzisz coś a on takie oczy
Była radość ale u mnie był też strach bo mimo że się staraliśmy już tyle czasu to byłam "zaskoczona"
Kolejny dzień - test z krwi wynik jak najbardziej zadowalający
RADOŚĆ!
Tulimy się z twoim ojcem w objęciach lecz coraz nam dalej do siebie.
Dystansujesz nas, rośniesz, bezczelnie kopiesz, Stajesz między nami maleńki, rywalu by nas jeszcze mocniej zbliżyć nad kołyską...
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-13, 14:41
Cieszy mi się buzia jak Cię czytam Werka
Nie opowiadałam tutaj jak u nas było Chyba przegapiłam ten temat
Pierwszy test zrobiłam trochę za wcześnie ale... gdy zobaczyłam jedną kreskę wpadłam w rozpacz. Chyba pierwszy raz płakałam ze 3 godziny non stop. Rozmawiałam z mężem przez telefon. Słyszałam, że i jemu głos się łamie. Po 3 godzinach płaczu poszłam jeszcze raz do łazienki. Zrobiłam kolejny test. Wyszły dwie kreski. Dwie jak byk były ale jedna słaba. Nie uwierzycie co zrobiłam. Wydrapałam ją paznokciem. Wyrzuciłam z myśli. Nawet mężowi nie powiedziałam, że wyszła druga kreska. Stwierdziłam, że to pewnie znowu ściema, kolejny raz. Następnego dnia wyszła jedna.. Na 3 dzień zrobiłam dwa ostatnie testy. Jeden wyszedł negatywny, drugi pozytywny ale po kilku minutach. Pomyślałam, że test wszedł w reakcję chemiczną z czymś. Dałam sobie spokój. Poszłam na imprezę. Ale miesiączka nie nadchodziła a temperatura się utrzymywała... Po 3 dniach zrobiłam kolejny test. Dla formalności bo już wiedziałam... patrzylismy na niego razem z mężem osłupieni. Były łzy, podskoki, okrzyki.. Pierwsze dowiedziały się Snowy i Liska . Ręce się trzęsły, nogi uginały. Nie wiedziałam co ze sobą zrobić.. Mój mąż po kilku minutach mówi.. Obierasz te ziemniaki czy nie???? Po tym tekscie szybko zeszłam na ziemię
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Ciesze sie razem z Toba. Spokojnej ciąży.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-13, 17:49
Ale miło się czyta.
Wiem ja już pisałam o sobie, ale tak teraz mi się przypomniało, że najbardziej bałam się reakcji mojej mamy i dziadków z którymi mieszkam.
Jak już dostałam zwolnienie, to wiedziałam, że muszę się przyznać, więc napisałam im sms, że jestem w ciąży i czy mam po co do domu wracać
Jak zobaczyłam wreszcie dwie kreski serce waliło mi jak oszalałe, miałam ochotę krzyczeć z radości, ale powstrzymałam się od tego, bo pierwotny plan był taki, że do około 3mca będę pracować i nikomu nie mówić o ciąży.
I też przypomniało mi się jak szłam po wyniki bety i modliłam się po drodze tak gorliwie, żebym była w ciąży, że chyba się wymodliłam
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum