Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 200 Skąd: okolice częstochowy
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-23, 12:32
U mnie było tak, że na początku była straszna ochota- ten stan trwał około 3-4 miesięcy. Potem jak lekarz powiedział, że mam dużo leżeć odpoczywać, przez tą skracającą sie szyjkę to było coraz rzadziej a ja tez straciłam wtedy ochote. Potem był juz całkowity zakaz, no a teraz kiedy zakaz już jest cofnięty od 3 tygodni kochaliśmy się tylko raz. Ja czuję się strasznie nieatrakcyjna, wczoraj miałam nawet mały kryzys, zamknęłam się w łazience i popłakałam troszkę, moj T. twierdzi że dla niego jestem piekna ale ja jakos nie wierze w to Boje sie że po porodzie nic sie nie zmieni...
I tego się Aniu trzymaj. Na pewno mówi szczerze.
Ja też mam chwile zwątpienia. Zmieniamy się w ciąży, stajemy się mniej sprawne (przynajmniej ja) i to zaważa z pewnością na naszej samoocenie.
Też pewnie tak będę myśleć ... kiedyś...
Ale na pewno wszystko będzie dobrze i lekarz da zielone światełko
Raz nam się zdarzyło ale tak ostrożnie i od tego czasu nic
WweronikaA napisał/a:
Też pewnie tak będę myśleć ... kiedyś...
potwierdziło się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum