Informacje: Dołączyła 983 dni temu Posty: 754 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-16, 14:53
U nas przytulanki były do samego końca i cieszę się, że P. dotrzymał mi kroku, bo miałam obawy czy nie pomyśli, że ja jakaś niewyżyta jestem. I córa nam się trafiła więc to chyba żadna reguła
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2010-06-16, 21:34
w pierwszej ciąży - zależy od okresu, na początku ochota zerowa, potem nakręcona byłam bardo, a potem to już mieliśmy zakaz.
teraz póki co ze względu na dolegliwości - ochoty brak.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-20, 15:51
na początki ma sex było wielkie NIE
teraz jest wielkie TAK tylko tak jakoś zauwazyłam , że połówek tak nie bardzo od tygodnia chyba chodzi o brzusio, nie możemy już poszaleć, mi nie wygodnie tak jak on by chciał, oststnio powiedział, że tak dziwnie z brzuchem
cały czas mnie strasznie przytula i całuje i głaszcze i wogóle, ale do nie zawsze dochodzi... może dam mu troche czasu, bo nie wiem jak mam go zachęcić....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 819 dni temu Posty: 2273
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-26, 13:08
Charlie.C, juz ci nieduzo zostalo
ja bede miala jeszcze prawdopodobnie czyszczenie gruczołu bartoliniego tak wiec znowu bedzie posucha, ehh a w ciazy tak malo korzystalam ... przez meza - nie chcial
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum