Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 718 dni temu Posty: 1489 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-14, 08:52
Ostatnio zasypianie odbywa się tak że mała szaleje przed, wywraca się na brzuch i na plecy, wyczynia różne piruety, widzę że już nie ma siły, że chce jej się spać, że ledwo chodzi, dosłownie pada na twarz, mogę ją układać do snu, ale ona dalej się podnosi No ale wszystko do czasu, w końcu zasypia
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-20, 18:17
Karoll napisał/a:
Basia przed 19.00 bierze kąpiel , później butla kaszy, buziak na dobranoc i wychodzę z pokoju. Przeważnie zasypia od razu, czasami z pół godzinki pogada, pośpiewa i zasypia.
U nas jest podobnie Małej tam dajemy tam zmielony ryz + dodatki tam dżem lub banan + tam małą butlę mleka tam jak zje to jej się tam odbije położę ją do kojca sobie pogada pośpiewa i zaraz usypia i śpi mi tak całą noc
Nasz wieczorny rytuał:
Milena woła kapieli, którą uwielbia, potem cyc i do łóżeczka Pobawi się sama, pokrzyczy, pośpiewa, a potem zaczyna skrzeczeć, że chce spać Więc biorę ją do naszego łóżka, leżymy razem, ona się przytula, czasem powierci, a ja jej nucę kołysanki i w końcu Mała zasypia
Czasem to trwa 5 min, czasem 25
W weekendy zastępuje mnie tatuś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum