Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 744 dni temu Posty: 1448
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-29, 17:10
asia21_87, może zapominałaś o uszczelce?
Ja mam butelki Aventu i uważam, że są super, praktycznie żadnych śladów zużycia, fajnie się czyszczą, bo szerokie i Małej pasują smoczki no i nie zawierają BPA, który może szkodliwy dla zdrowia.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1282 dni temu Posty: 1847 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2012-01-30, 09:27
Z tego co zauwazylam, to avent cieknie jak sie zle dokreci, albo za dobrze sie nie zassie tak nakladka z uszczelka albo z butelka, jak sie odkreci i jeszcze raz zakreci to jest OK, przynajmniej u mnie. Mimo to, ja jestem bardzo zadowolona z aventu i tylko takich butelek uzywam, malemu od samego poczatku przypasowaly
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-22, 19:05
Po wielu przeczytanych opiniach i przeprowadzonych wywiadach kupiłam dzisiaj Calmę . Zobaczymy czy jest warta swojej ceny i faktycznie tak rewelacyjna jak o niej piszą. Kupiłam jednen zestaw + jedną dodatkową butelkę z zakrętką. Już niedługo Wam powiem czy się sprawdza
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum