Wysłany: 2009-01-27, 09:37 Jaki materac do łozeczka dziecięcego?
No własnie jaki? Na allegro pełno jest łozeczek z "gratisowym" materacem przeważnie gryczano-kokosowym. Logicznie mysląc skoro "gratis (z pewnością wliczony w cenę) to nienajlepszej jakości. Jakie macie doświadczenia z materacami?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1331 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-05-05, 12:43
my kupilismy ostatnio piankowo-kokosowy, z jednej strony taki, z drugiej taki. wg sprzedawczyni klasc mamy malego na twardej stronie, czyli tej z kokosem. zobaczymy jak sie bedzie sprawowal
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 581 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 13:15
ja kupie materacyk kokosowo-gryczany.takie sa najlepsze bo dodatkowo masują plecki dzidzi.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 694 dni temu Posty: 1443
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-29, 18:12
Pan w sklepie odradził mi kokos-gryke, ze podobno jak się zamoczy to zgnije wewnątrz...bo jest to materiał naturalny...i może spleśnieć.
Myślałam że są najlepsze, bo tyle sie naczytałam na ich temat...a to podobno przereklamowane.
Polecił mi piankowo-lateksowy...jako znawca twierdził że jest lepszy i nic tam nie zgnije w razie zasikania.Więc mam taki piankowy ale z tych grubszych ( cena 130 ,-) wygląda na milutki i dobry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum