Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 434 dni temu Posty: 544
Profil:
Wysłany: 2012-01-28, 12:37
A my właśnie przenieśliśmy się do 70m2 najlepsze w tych metrach jest to, że są na dwóch poziomach dzięki czemu mamy część dzienną z slonem, kuchnią i łazienką gościnną i część "prywatną" na górze plus 60m2 ogródka, ot trochę trawy i taras, ale moje marzenie się spełniło będę mogła wreszcie wypic latem kawę na tarasie na wiosne posadzę jakieś kwiatki i będzie raj
Luka, a mój mąż walczy dzielnie o kominek, obszedł już z 10 urzędów, kilku "specjalistów" i w ogóle zaparł się i staje na głowie dla kominka i wygląda na to, że na wiosnę-lato będzie kominek
_________________ "...I'm lucky I'm in love with my best friend..."
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-01-30, 11:12
Laurel na dwóch.
Liska zazdroszczę możliwości zrobienia kominka. My narazie musimy odpuścić. Zbyt wiele innych ważniejszych wydatków. Ale kiedyś na pewno kominek i u nas się pojawi
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
My mamy domek jednorodzinny - ok 150m kw. Parter i piętro - do tego podwórze, wielki garaż - bo rodzice byli rolnikami, więc potrzebowali przestrzeni na maszyny mały ogród i las za domem Luka, Liska, ja mam kominek
fakt - idealne miejsce dla dzieci Nie ma przy nas ruchliwej drogi, samochody jeżdżą rzadko, więc dzieci mają gdzie śmigac na rowerach Jedyny minus - latem komarów jest tyle, że nia da się usiąść na podwórzu
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 875 dni temu Posty: 1927 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-16, 18:37
Sabina napisał/a:
atem komarów jest tyle, że nia da się usiąść na podwórzu
w ostatnich latch to akurat nie wyjątek , my nie mamy blisko lasu a komarów też od groma, dawniej były grille, ognisko, a teraz po 15 min. trzeba do domu uciekać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum