Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 391 dni temu Posty: 146
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Bogusia
Wysłany: 2012-01-26, 14:14
ja najpierw kupiłam sylikonowy-nie chciała. kupiłam kauczukowy-nie chciała. i nadal nie chce. chociaż wolałabym żeby chociaż na spacery brała bo nawet w rękawiczce próbuje rączki pchać do buzi.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-26, 14:19
Spokojnie przejdzie Bogusi to pchanie rączek do buźki.
Będziesz miała mniejsze problemy z oduczaniem od smoka.
A my zaczynamy wielką akcję oduczania młokosa od dyda.
Od wczoraj dostaje go tylko do spania.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 391 dni temu Posty: 146
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Bogusia
Wysłany: 2012-01-26, 14:32
Bogunia nawet z butelki pić nie chce. cały czas pierś więc jej nie dopajałam ale teraz to już powoli czas na soczki więc zaczynam ją uczyć pić ale ciężko nam to idzie.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-04-06, 15:18
Kupiłam. Jeden lovi i jeden nuka. Nie wiem czy dobre i nie wiem czy będę używać. Jeśli mała będzie miala dużą potrzebę ssania a będę wiedziała, że jest najedzona to podam, żeby mi na piersi nie wisiała. Zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie...
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 635 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-06, 15:28
Luka, Ja to kupiłam dla naszego Adasia smoczek firmy canpol czy jakoś tak Mania też go ma i nie powiem dobre są te smoczki tej firmy choć nie powiem lovi także kupywałam
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 840 dni temu Posty: 2580 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-07, 10:20
na początku kupowałam smoki aventa, potem raz trafiły sie lovi, po roku kupiłam canpola, bo szalenie mi sie podobal i okazalo się, że Olenie najbardziej podchodzą te smoki, kupiłam jeszcze i Nana zawsze wybiera canpoloskie (u nas w użyciu ok. 6szt naraz, bo mała w łóżeczku ma ułożone z boku, jak sie przebudza to bierze)
Kiedyś kupiłam Nuka, nawet do dzioba nie wziłęła
Wzorki to bardzo ważna kwestia dla samego dziecka,im bardziej atrakcyjny smoczek,tym lepiej:) Poza tym dla rodzica powinien liczyć się odpowiedni profil smoczka,te tańsze i "zwykłe" rozlatują się już po kilku dniach używania.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 840 dni temu Posty: 2580 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-11, 19:09
AkademiaZabawek napisał/a:
te tańsze i "zwykłe" rozlatują się już po kilku dniach używania.
a tu sie nie zgodze. Na początku kupowałam aventa po 2o kilka złotych za 2 szt, w tej chwili kupuje canpola po ok. 5zł za sztuką, czyli połowę tańsze, a mała je woli i są tak samo wytrzymałe i dobre jak poprzednie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum