Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 692 dni temu Posty: 1441
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-31, 18:59
niestety Wiki ma ciągle odruch wymiotny na smoczki
Może błąd popełniłam, że spróbowałam tylko 2...ale tak kupować bez końca to tez bez sensu mi się wydawało skoro tak jest a nie inaczej może zdrowiej, ale czasem mnie nie ma a ona chce ssać i babcia ma tragedię..
mieliśmy smoczki aventu przy córce - ogólnie nie są złe ale dosyć szerokie i grube
teraz będziemy wypróbowywać tommee tepee - są cienkie i profilowane ( podobno bliższe naturalnemu kształtowi sutka no ale to wszyscy tak gadają o swoich )
_________________ Rośniemy sobie....
lady_mama [Usunięty]
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2011-06-01, 17:23
Ardhara, to już coś wiem... czyli AVENT lepiej jak mała troche podrośnie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-01, 17:34
Ardhara napisał/a:
mieliśmy smoczki aventu przy córce - ogólnie nie są złe ale dosyć szerokie i grube
teraz będziemy wypróbowywać tommee tepee - są cienkie i profilowane ( podobno bliższe naturalnemu kształtowi sutka no ale to wszyscy tak gadają o swoich )
Tylko nie bierz ortodontycznego c-air. Mają taki prosty kształt. Mój mały po nim nie toleruje innego, a ciężko je dostać w sklepie i TT zmienił teraz rozmiarówkę nie wiedzieć czemu.
I choć są z wami, do was nie należą.
Tylko nie bierz ortodontycznego c-air. Mają taki prosty kształt. Mój mały po nim nie toleruje innego, a ciężko je dostać w sklepie i TT zmienił teraz rozmiarówkę nie wiedzieć czemu.
Jeżeli chodzi o kupno to na prawdę duży wybór mają w Akpolbaby to jest taka jakby hurtownia. Ja tam zawsze chodzę;) przez internet zawsze sobie oglądam wszystkie produkty Tylko pewnie nie w każdym mieście jest;/
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-09, 11:52
Przedwczoraj widziałam jak dziecko ssało tego smocia z maskotką. Ja chyba jakaś inna jestem, ale paskudnie to wyglądało...
Nieraz, chyba na discovery, oglądam taki program o ludziach z wielkimi naroślami na twarzy, od razu mi się z tym skojarzyło.
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum