Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1252 dni temu Posty: 12 Skąd: Sheffield/UK/
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Alicja
Nastrój:
Wysłany: 2009-05-27, 14:21
pieluszki-pampers
chusteczki tez
do pupci sudocrem
do kapieli balneum i emulsje do cialka tez
ale cos nie jestem przekonana do balneum jka sie skoncza wyprobuje oliatum, bo rzekomo moja mala ma atopowe zapalenie skory, moja bratanica tez miala taka sama sucha skorke jak Ala i teraz ma 3latka i moja bratowa wogle ja nie nawilza po kapieli bo ma tak idealna skore.. nie wiem dokladnie jak wuglada skora u dzieci atopowych,ALicja ma troszke sucha i na buzi ale czesta jej smaruje i sa efekty,tez macie taki problem??
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-06-17, 12:22
My zakupilismy :
szampon,plyn do kapieli,oliwka i puder - Johnson's Baby
pieluchy - Huggies (ale juz slyszalam,ze sa do niczego wiec kupilsmy tez pampersy)
chusteczki - pampers i Johnson's baby
krem bambino
sudokrem
proszek - Fairy non- bio
Mam nadzieje,ze te produkty nie beda malenstwa uczulac i beda spelniac swoje "zadania",a jesli nie to trzeba bedzie kombinowac z innymi firmami
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2009-06-17, 14:40
angik1683 napisał/a:
pieluchy - Huggies (ale juz slyszalam,ze sa do niczego wiec kupilsmy tez pampersy)
czy ja wiem? my używamy teraz tylko Huggiesów, no ale jesteśmy już przy rozmiarze 3, 2 też używałam i byłam b. zadowolona. nie wiem jak jest z jedynkami.
Profil:
Wysłany: 2009-06-17, 19:55
skinnybitch napisał/a:
slyszalam ze pieluchy huggies moga uczulac
to to już jest bzdura, nie obraź się skinny
nie ma tak, że jedne kosmetyki uczulają, a inne nie.
po prostu niektóre dzieci mają uczulenie na Huggiesy, inne na Pampersy, jedne na Bambino, a inne na Nivea itd.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-19, 09:22
Huggiesy( Premium, nie Classic) są b. dobre wg mnie, podobnie jak pampersy. Niektórzy nie lubią tego zielonego wkładu który jest w pampersach. Huggiesy są troche wyższe ( co jest istotne przy zadkich kupkach) z pampersów pamiętam, wylatywała kupka na plecy
to to już jest bzdura, nie obraź się skinny
nie ma tak, że jedne kosmetyki uczulają, a inne nie.
po prostu niektóre dzieci mają uczulenie na Huggiesy, inne na Pampersy, jedne na Bambino, a inne na Nivea itd.
nie do końca bzdura, bo i ja słyszalam ze Huggisy częściej niz pampersy powoduja odparzenia czy inne kłopoty.
no dziewczyny z tymi pieluchami to prawda Huggies naprawde cos maja w sobie u mnie mala strasznie odparzyla sobie pupe w tych pieluchach i zaraz musialam zmienic na pampersy, obecnie uzywam takich z kauflanda o nazwie Wickies comfort i sa w porzadku .
Profil:
Wysłany: 2009-06-19, 20:50
aga napisał/a:
Huggies naprawde cos maja w sobie
mój Krzyś jest tylko na Huggiesach, koleżanka też używa tylko tych i żadne z dzieci nie miało ani odparzeń, ani żadnych innych cudów.
tak więc jednak będę obstawiała, że to nie zależy od pieluszek, tylko od skóry dziecka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum