Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2009-06-20, 21:12
:) napisał/a:
uzywamy 2
no to próbuj te Huggiesy, czasem można dorwać w fajnej cenie.
Krzyś był przy 2 na nich i absolutnie nic się nie działo, a moje dziecko skłonne do wysypek i uczuleń.
Używam od dłuższego czasu kosmetyków Cleanic Kindii (wcześniej Cleanic Dzidziuś). Jestem bardzo zadowolona. cena mi odpowiada, kosmetyki nie uczulają. Wcześniej stosowałam oliwkę, obecnie stosuję ją na sobie a małego kąpię w płynie do kapania z oliwką. Szampon, jest fajny bo nie pieni się aż tak bardzo więc ze spłukaniem też nie ma problemu. ogólnie jestem zadowolona.
Informacje: Dołączyła 797 dni temu Posty: 33 Skąd: wielkopolska
Profil: Imię: monika
Im. dziecka: mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-09, 08:56
pieluszki-pampers najlepsze
husteczki nawilzajace-pampers
zasypka -nivea
plyn do kapieli z oliwka 2 w 1 nivea
krem do twarzy-bambino
krem na odparzenia sudocrem najlepszy
oliwka do ciala -bambino
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-12-09, 10:12
U nas zaszly zmiany i to w sumie juz na samym poczatku,bo zakupione kosmetyki Johnson'a strasznie Dawidka uczulaly - po oliwce cale cialko mial w pokrzywce i od razu zmienilismy ja na bambino i zamiast plynu do mycia od johnsona zaczelismy tez uzywac mydelka bambino.
Aktulnie uzywamy:
szampon -Johnson
mydlo- Nivea
krem ochronny - bambino
krem do pupci - sudokrem
pieluszki - pampers
chusteczki - pampers
oliwka - bambino
nosek jak mały nie umiał smarkać to tylko aspirator frida a do uszu też używam patyczków z ogranicznikami z Dzidziusia. sama sie boję u siebie stosować tych normalnych.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 808 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-17, 18:42
Co do pieluszek: mojej przyjaciółki córunia ma 18 miesięcy i od urodzenia była na pieluszkach z biedronki. I miała śliczną pupcię, nic się nigdy nie działo. Do czasu aż poszła do żłobka (od października). Teraz jest problem, smarowanie pupci maściami i zmiana pieluch na inne. Po prostu panie ze żłobka przetrzymywały dziecko i nie zmieniały od razu pieluszki! A takie dzieciątko jeszcze samo nie upomni się, że trzeba mu pieluchę zmienić. I przez lenistwo pan w żłobku (a każda ma tylko 4 dzieci do opieki) mała ma problem i już odpadają pieluszki z biedronki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum