Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1418 dni temu Posty: 1821
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-02-19, 23:10
W sumie to juz dawno zaczelam prac rzeczy malego razem z naszymi w normalnym proszku,chyba mial ok 10 czy 11 miesiecy jak przestalam prac w specjalnym proszku.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-20, 16:38
Alana ciuszki w Lovelli piorę Jelp jak dla mnie śmierdzi . Jeśli chodzi o Natkowe rzeczy to razem z naszymi normalnie już od dawna piorę- kolorami. Choc teraz wrzucam Natka z Alana czasem
No i do naszego proszku Lenora dodaje, zresztą do Alana też
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1282 dni temu Posty: 1847 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-02-20, 22:56
Ja tez uzywam Jelp'a, tego 2 w 1 razem z plynem zmiekczajacym, a czasami jak piore recznie jakies kocyki albo czapeczki welniane, to w samym plynie Loveli. I z jednego i drugiego jestem zadowolona.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-21, 17:08
My jeszcze pierzemy w Lovelli, nie narzekam. Ale po wykończeniu zapasu już na młodego czeka vizir sensitive.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 458 dni temu Posty: 61 Skąd: nibylandia
Profil: Im. dziecka: Nikola
Wysłany: 2011-02-21, 18:57
Ja na początku zaopatrzyłam się w lovela, ale mała miała alergię, więc przeszłam na jelp, tylko proszek bez plynów, dopiero około 10miesiaca przeszłam na vizir soft. Potem to juz stopniowo na proszki typu persil, ariel, vizir nie soft. Osobiscie nie lubiłam prac swoich rzeczy z Nikoli bo na poczatku bałam się bakterii..... przesadzałam a ogolnie to te dzieciece proszki slabo dopieraja plamki... aaa dodam ze oprócz tego, że prałam w dzieciecych proszkach to musiałam włączać dodatkowe pół godzinne płukanie.... Taka ta moja Nikolka była wrażliwa...
_________________ Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum