Bez kawy nie miał bym po co żyć. Jak nie wypiję do południa to mam wrażenie jakby mnie głowa bolała. Albo po prostu boli:). Pije rozpuszczalną z mlekiem. Jak mam jednak czas to robię expresso przy pomocy takiego małego jakby dzbanko czajniczka (oj nie wiem jak to się nazywa, bynajmniej stawia się to na gazie i tak kawa tam się skrapla na górze). Może kiedyś zainwestuje w jakiś ekspres do kawy.
A tak średnio z trzy kawusie dziennie są.
Ja teraz przez notorycznie niewyspanie przeszłam na kawę parzona Rano zanim wyjdę do pracy zawsze sobie strzelam taka dosyć mocną , inaczej nie dałabym rady funkcjonować
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 4543
Profil:
Wysłany: 2012-02-23, 22:22
e-e, ekspres na kapsułki to nic fajnego. ceny kapsułek zastanawiasz się później pół godziny czy zrobić dziś tę kawę czy może jednak zwykłą wypić.
my mamy ciśnieniowy i nie zamieniłabym na żaden inny. kupujemy różne kawki, smakowe, zwykłe, olejki i pychotka, dzień bez takiej kawusi to dzień stracony
Melcia, my mamy ekspres do kawy DeLonghi. Kupiliśmy go w lipcu 2010 kosztował ok. 3.000zł.Sporo, ale to był nasz prezent ślubny za otrzymane pieniądze .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum