Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-26, 21:23
U nas leci głównie to, czego słucha mąż - jest podpięty do wieży. Na szczęście zainteresowania mamy podobne, czyli rock i gotyk
M. słucha też czasem Scooter'a, oglądają głównie ten klip razem z Zośką, a potem się babcia dziwi, że młoda tak jakoś dziwnie podskakuje i wymachuje nogami
Ja mam ostatnio faze na starego Offspringa.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-27, 14:29
Aaaa... młodej to staramy się czegoś bardziej dostosowanego wyszukać
Ostatnio uwielbia Hipcia i Małe Kaczuszki, do tego dochodzi całą płytka pioseneczek z jęz. angielskiego - Zosia się nauczyła już większości piosenek, choć zajęcia są dla starszych dzieci, a maluszki się tylko bawią przy muzyce
Staram się puszczać jej głównie stare piosenki, z naszego dzieciństwa - te nowe są jakieś dziwne
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 475 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 13:34
Ja słucham różnej muzyki, wszystko zalezy od nastroju. Ale najczęściej włanczam radio ESKA i słucham tego co leci:)
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 708 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-16, 17:25
U nas za to króluje to ( również, ze "zmierzchu", chociaż za filmem nie przepadam )
Yiruma - Kiss the rain ( przy usypianiu Gabrysia )
http://www.youtube.com/watch?v=so6ExplQlaY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum