Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-09-08, 07:51
Asiunia możesz już spokojnie iść do ginekologa . Ja poszłam jak zrobiłam test ciążowy . Powiedz że test wyszedł Ci pozytywny i lekarz umówi Cię na wizytę Usg
Asiunia iśc mozesz w kazdej chwili , to od Ciebie zależy, tylko nie koniecznie zobaczysz coś na USG, a nawet jeśli to na pikające sreduszko bymnie liczyła, bo fasolka jeszcze jest za mała zeby to zobaczyć.
Ja test robilam 5 września, do lekarza poszłam około 20, ale widziałam tylko pęcherzyk, więc lekarka kazala przyjsć za 2 tyg zeby upewnić się ze serduszko bije i faktycznie 6 października ujrzałyśmy z lekarka pięknie pikające serduszko
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 2119
Profil: Im. dziecka: Michałek
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-08, 10:36
I jestem juz po pierwszej wizycie .
Lekarz potwierdzil ciążę zrobił usg i serduszko juz bije w sumie nie wiele wiecej mi powiedzial tylko dal skierowanie na badania krwi i moczu i za dwa tygodnie ponownie do niego
Jednym mnie zasmucil ale pewni kazdemu to mowi aby nie chwalić sie zbytnio bo to wczesna ciąza ( 6tydzień ) nie jest to zbyt mile dla kobiety w ciązy mimo iz zdaje sobie sprawe z roznych mozliwosci
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-08, 11:00
Calineczko Ty się kochana nie martw tym co lekarz mówi . Najważniejsze że serduszko bije Jak będziesz na następnej wizycie to upomnij się o pierwsze zdjęcie swojej fasolki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum