Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2009-05-26, 12:36
Cytat:
My mamy wolny pokoj ale maluszek i tak bedzie mieszkal z nami przez conajmniej najblizsze pol roku
u nas jest dokładnie to samo. pokój dla Krzysia czeka, a Mały póki co mieszka z nami w sypialni. był już pomysł, żeby Go "przeprowadzić", ale narazie jednak decyzja jeszcze wstrzymana. taki jest jeszcze malutki i wolę spać przy NIm.
ja też mam babelka przy sobie w sypialni ale kiedyś odejdzie do swojego pokoju ale na razie ciężko mi go przenieść bo to taki nasz wyskrobek po 14 latach , gdyż nasza córka ma 15 lat a syn 14 i teraz on to wiecie jak to jest
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 1174 dni temu Posty: 159 Skąd: podlasie
Profil: Imię: asia
Nastrój:
Wysłany: 2009-09-03, 08:30
my mamy dwa pokoje (mieszkamy z moimi rodzicami). Jak bedzie maluszek to bedzie w swoim pokoiku (jego pokoj bedzie dwa razy wiekszy niz nasz). Ale beda drzwi otwarte wiec na 100% bede slyszala a ja czujnie spie
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-04, 21:42
Mamy 1 pokój, ale w kształcie litery L, więc Zosia ma swój kącik do spania, a my swój. Kupiliśmy też parawanik ozdobny, ale na razie go nie użyliśmy ani razu, bo wpierw trzeba było często wstawać i by przeszkadzał, a teraz nie ma już po co odgradzać, bo młoda śpi twardo Może wróci do łask, jak by się nam udało drugiego dochować przed przeprowadzką (póki co głównie istnieje na papierze ), oddzielimy łóżeczka, żeby się wzajemnie nie budziły.
Górą nad łóżeczkiem idą półki z książkami, obecnie z podopinanymi lampkami i łańcuchem, wcześniej sie tam łatwo zabawki wieszało.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 772 dni temu Posty: 1419 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-05, 13:19
My mieszkamy z rodzicami, ale mają duży dom, tak że mogli byśmy spokojnie wykorzystać jeden pokoik więcej. Myślę jednak ze to nie ma sensu, bo jeśli doczekamy się dzidzi to przez pierwsze latka i tak będzie mieszkała z nami a jak już wybudujemy swój domek urządzimy wtedy pokój dla dziecka
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 903 dni temu Posty: 241 Skąd: elblag
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Julia
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-05, 14:19
my mamy jeden pokuj ale myslimy juz nad remontem pomieszczenia z ktiorego chcemy zrobic malej pokoik tylko mamy jeden problrm w tym ze ona spi z nami bo sama sie boi i nie chce spac w lozeczku tylko razem z nami co mnie strasznie meczy i nie wiem jak mam zrobic zeby to w koncu sie zmienilo i w koncu zeby spala w swoim luzeczku
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-05, 17:59
odzwyczajanie odm spania z rodzicami bywa trudne i robi sie jeszcze cięższe z wiekiem. Macie mozliwość ustawienia jej łóżeczka tuz obok waszego, żeby ją stopniowo przesuwać w jego stronę?
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum