Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 718 dni temu Posty: 1489 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-24, 10:44
Ja już sama nie wiem kiedy kupić ten wózek, ostatnio teść coś mówił, że wózka się przed porodem nie kupuje(zresztą według niektórych to chyba kompletnie nic nie należy kupować przed rozwiązaniem). Ale kiedy ja potem znajdę czas żeby się wyrwać z domu, a takie kupowanie byleby szybko, byleby był mnie jakoś nie satysfakcjonuje...
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 718 dni temu Posty: 1489 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-24, 10:55
Karoll napisał/a:
Ja i tak z pewnościa wyruszę na zakupy przed rozwiązaniem
Ja raczej też bo po prostu nie wytrzymam. Gdybym miała wózio przynajmniek mogłabym sobie na niego patrzeć i wyobrażać, że mała jest w środku Albo sobie jeździć po mieszkaniu
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 658 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-25, 12:02
Sabina napisał/a:
Przecież nie bedę sie toczyła jak kula armatnia przez miasto...
haha no chyba aż tak żle to nie ma;) hehe ale tak samo myśle zakupki już zrobione tylko wózka brak i nie dlatego że wierze w głupie przesądy tylko że go jeszcze wybieram;d;d
A ja wczoraj wyskoczyłam po jabłka, przy okazji zajrzałam do sklepu z ciuchami. Pierwszy raz zatrzymałam się na dziale z ciuszkami dla dzieci. Były tam takie maleńkie śpioszki Rozmarzyłam się. Nie kupiłam jednak. Następnym razem .
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 692 dni temu Posty: 1441
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-06, 23:34
Fajnie macie, ze już sobie kupujecie
ja już wszystko niestety mam
a jeszcze bym poszalała
ciuszków dużo nie kupiłam bo podostawałam zawalone wszystkie półeczki
Ja mam nadzieję, że co nieco dostanę od rodziny i znajomych Na razie obiecała mi tylko bratówka - normalnie doczekać się nie mogę, kiedy mi przywiezie - już chce prać i składać
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 776 dni temu Posty: 1706 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-07, 09:20
Ja pierwszą rzecz kupiłam w 10 tygodniu po drugiej wizycie u gina Mężuś stwierdził, że co miesiąc przeznaczamy 100-150 zł na wyprawkę dla dziecka i mam kupować. Więc na razie kupiłam kilka neutralnych rzeczy pochwalę się w swoim wątku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum