Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-23, 22:06
ten miałam przy pierwszej ciąży i wywaliłam potem tabletki, bo myślałam, że mogą być przeterminowane. ale nawet jeśli tak, to i i tak się to kalkuluje.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 115 dni temu Posty: 50 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-07, 08:29
Ja zażywam kwas foliowy od miesiąca, a za miesiąc chcemy zacząć starania.
Kupiłam teraz 90 szt. za 16 zł - według mnie nie jest to jakiś kosmiczny wydatek, bo jakby podzielić to wychodzi ok 5,50 na miesiąc A nazywa się po prostu FOLIK
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 82 dni temu Posty: 31
Profil: Imię: Kasia
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-10, 21:34
Ja zaczynam brać Folic, zapłaciłam 4 zł za 30 sztuk. Widzę, że tu spore rozbieżności cenowe Chcemy zacząć starania o dziecko w czerwcu, niby powinno się brać nawet 3 miesiące przed ciążą, ale myślę, że miesiąc wystarczy, tym bardziej, że odżywiam się raczej zdrowo.
nie ma takiej możliwości. Ja mojemu małżowi też podaję, właściwie powinno się go brać całe życie, bo zapobiega anemii
Ja biorę od 9 miesięcy... u nas-w Niemczech ceny potrafią być kolosalne, ostatnio za 50 tabl zapłaciłam 15 euro a teraz zamawiam z ebay-a 100 tabl kwasu foliowego 600 plus Jod i place niecale 10 euro, i tak drogo ale co poradzić
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum