Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 436 dni temu Posty: 2190
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-18, 22:34 kola w wozkach - obrotowe czy nie?
Głosujcie
jeżeli ktoś będzie miał problem z wyborem (tak jak ja) wydaje mi się, że forma ankiety będzie bardziej przejrzysta niż czytanie wszystkich postów w temacie wózki
Ostatnio zmieniony przez madzia 2011-03-19, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 718 dni temu Posty: 1489 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-19, 09:12
Trudno mi było wybrać, ja np. mam nieobrotowe, bo te z obrotowymi dziwnie mi się prowadziło Ale to zależy od osoby, dla innych właśnie takie są bardziej funkcjonalne, bo nie trzeba się namęczyć przy skręcaniu, dlatego właśnie zaznaczyłąm drugą opcję, ale dla mnie osobiście lepsze nieskrętne
W uzyciu mialam 3 wozki i kazdy z obrotowymi kolami. Prosta i latwa sprawa, nie trzeba naciskac na raczke co chwile, zeby naprowadzic wozek. Sa super zwinne, mozna obrocic wozek praktycznie w miejscu. No i kwestia gustu, bo mnie sie nie podobaja te wozki bez skretnych kol
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-19, 21:48
Na chodniki w mojej miejscowości kupiłam bez skrętnych kół. Jestem zadowolona.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 594 dni temu Posty: 347
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maksymilian Piotr
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-19, 23:13
tez kupilismy z obrotowymi pompowanymi z mozliwoscia blokady
nigdy mi nie bylo wygodnie jak prowadzilam wozek z moim chrzesniakiem z kolami na stale a te sa mi wygodniejsze
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1418 dni temu Posty: 1821
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-21, 00:26
Ja jeden i drugi wozek mialam ze skretnymi z mozliwoscia blokady i jakbym miala koljeny wozek kupowac to tez wybralabym ze skretnymi kolami.
Moja mama i tesciowa jak braly malego na spacer to kazaly sobie kolka blokowac,bo im sie zle prowadzilo wozek ze skretnymi.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 872 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-22, 09:55
Brakuje opcji - skrętne z możliwością zablokowania
Dobrze mieć wybór zależnie od potrzeby - skrętne na dobry teren, zablokowane na łąkę/dziury/śnieżną zaspę.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 4543
Profil:
Wysłany: 2011-03-22, 14:50
w dużym wózku - nie mam skrętnych kół, a małej parasolce - mam. zdecydowanie wygodniej mi z dużym, czyli bez skrętnych. choć to pewnie też kwestia wózka, nie samych kółek.
O ile na poczatku byłam nastawiona na wozek z kołami nieruchomymi o tyle teraz ze skretnymi
poprobowałam u kolezanki , w sklepie i wydaja sie wygodniejsze
poza tym
nie wiem czy nie lzejsze sa niz te z kolami nieruchomymi.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1282 dni temu Posty: 1847 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-11-19, 09:04
Jak dla mnie to tylko z oborotowymi, sprawdza sie w sklepach gdzie malo miejsca jak i w lesie, ktory mam obok bloku, a zima jak bylo duzo sniegu tez sie sprawdzal. Wlasciwie nigdy nie blokuje tych kol, niepotrzebna mi tak funkcja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum