Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 808 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-15, 19:40
Przywieźli mi dzisiaj łóżeczko wiklinowe. Jest wielkie w środku, dużo miejsca będzie dzidziuś miał. Tylko muszę pościel na zmianę dokupić i prześcieradła i tu jest ból... tylko u tego producenta są prześcieradła na wymiar, a ma wyłącznie białe. Więc nie wiem co wykombinuję...
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 808 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-16, 18:29
Madzia81 tak, zamiast łóżeczka na pierwsze 6 miesięcy, może dłużej. Muszę Wam powiedzieć, że jestem zaskoczona, jakie to jest obszerne w środku. Materacyk jest 47cm x 90cm. I kosz jest dość głęboki, więc wygląda bezpiecznie.
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-16, 21:46
Dokładnie, dlatego myślę, że dopóki nie będzie pewnie siedzieć kołyska jest bezpieczna, później już nie
Ale łóżeczko też mamy, dostałam od kuzynki, więc nie ma podwójnych wydatków. A ten kosz będzie wygodny na początek, bo ma koła, można się nim wozić po całym domu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum