Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-05, 17:16
Ja dostałam po bratanku S. kołyskę:
Jestem super szczęśliwa tylko przydałoby się kółeczka jakoś dosztukować, bo moja niestety ich nie ma. Dokupię jeszcze materacyk i prześcieradełka ze dwa. Pościel chyba zostawię tą co do łóżeczka kupiłam, w końcu ochraniacz na szczebelki też w niej jest i jakoś da się pokombinować żeby pasował.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 709 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-13, 19:35
Ja zaczynam myśleć o kołysce, albo o takim koszu, na pierwsze kilka miesiecy.
Zaczęłam szperać po internecie i znalazłam taką, z dokładnym opisem.
Przenośna kołyska, przystawka do łóżka, przewijak.
Dla dzieci od dnia narodzin do 5 miesiąca życia.
#obrotowa karuzela z zabawkami i pełną elektroniką,
#delikatne wibracje regulowane pokrętłem,
#lampka nocna regulacja natężenia światła,
#melodyjka z regulacją głośności,
#światełka,
#pięciopunktowa regulacja wysokości,
#pojemny kosz na akcesoria,
#skrętne kółeczka ułatwiające przemieszczanie kołyski wyposażone są w blokadę,
#zdejmowana, regulowana budka,
#miękki materacy,
Kurcze, chyba tą kupimy, jak już coś, a nad łóżeczkiem później pomyślimy, jak Mały już będzie starszy.
simply_city_s.jpg
Plik ściągnięto 497 raz(y) 19,37 KB
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 671 dni temu Posty: 228 Skąd: pomorskie
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dominik i Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-01, 21:21
Ja bede miec kolyske wiklinowa,na plozach o wymiarach 100 dlugosci 60 szerokosci i z 50 wysokosci. Jest jak lozeczko tylko mniejsze i ladniejsze;) wstawie zdjecie jak bedzie gotowa..Mysle ze do 10 miesiaca wystarczy.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 808 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-14, 20:00
aniafull napisał/a:
Myślę ze do 10 miesiąca wystarczy.
No Ania, nie tak optymistycznie. Chociaż Maja ma już 4 miesiące i póki co jeszcze dość miejsca w kołysce (wymiary takie, jak Ty podałaś), ale jak będzie już sama siedziała, to niestety trzeba ją przełożył do normalnego łóżeczka, bo wiklinowy kosz (przynajmniej mój) ma nieregulowane dno i niuniuś mógłby wypaść
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 476 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 22:07
ja chcialam kupic taką kolyske,ale niestety nie stac mnie na cos takiego, bo to spory koszt:(
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2272 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-18, 19:44
Urzekły mnie te kołyski, szczegolnie te wiklinowe
I sama zaczęłam sie na czyms takim zastanawiac i najbardziej sklaniam sie ku takiej, jaka wkleila Charlie.C U nas bardzo malutko miejsca, to byłoby wygodne, a teraz wszyscy w rodzinie mają dzieci, wiec lozeczko bedzie od kogo odkupic
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 447 dni temu Posty: 2294 Skąd: Podlaskie:)
Profil: Imię: Jaśka:)
Im. dziecka: Tomaszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-07, 12:01
Dziewuszki a może macie taką kołyskię wyklinową do odsprzedania?? Ja bym z miłą chęcią kupiła na nową nie mam za bardzo kasy hehe a i tak z tego co cytam to długo nie będzię używana:]
Dziewuszki a może macie taką kołyskię wyklinową do odsprzedania?? Ja bym z miłą chęcią kupiła na nową nie mam za bardzo kasy hehe a i tak z tego co cytam to długo nie będzię używana:]
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2272 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-07, 20:41
Eszka22, na allegro sa identyczne jak wkleila Charlie
Poza tym nie wiem czy wiesz u nas jest hurtownia arytkulow dla dzieci, no i wszystkie wieksze sklepy typu Viki
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-30, 11:39
kashira świetna sprawa ta kołyska. Ja mam drewnianą, dorobiłam kółka i na noc wystawiam ją koło swojego łóżka. Tylko sięgnę ręką i już mogę małemu smoka zapodać.
Nie muszę biegać nie wiadomo gdzie, bo okruszek koło mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum